2020 Terazi burcu neler bekliyor?

İçindekiler:

  1. 2020 Terazi burcu neler bekliyor?
  2. 2021 de Terazi burcu nasıl olacak?
  3. Terazi burcu nasıl davranır?
  4. Terazi burcunun hangi özellikleri vardır?
  5. Yeni Ay Ekim 2020 saat kaçta?

2020 Terazi burcu neler bekliyor?

Bu yıl özellikle güçlü bir kariyer yılı olmasının yanı sıra aile yaşantınızın zorluklarını artık tamamlama yılı olduğunu da söyleyebiliriz. Kariyerinizde önemli bazı değişimlere hazırlık yapmalısınız. Bu yıl dört ay tutulması olacak, her zamankinden iki katı daha güçlü olaylara şahitlik edeceksiniz.

2021 de Terazi burcu nasıl olacak?

Terazi burcunu 2021'de neler bekliyor? Bu yıl sosyal yaşamınızın genişleyeceği ve yeni arkadaşlıklar dostluklar keşfedeceğiniz bir yıl olacak. En çok bu bağlamda dersler çıkaracağınız ve yeni şeyler öğreneceğiniz gözüküyor. Güzel haberler, yeni gelişmeler yaşayacaksınız ve bu haberler sizi canlı tutacak.

Terazi burcu nasıl davranır?

Bir Terazi'nin hayatında her daim birisi vardır. Aşk ve sevgi ön plandadır ancak akılcı ve mantıklı davranır. Stratejik, planlı hareket edebilir. İşbirliğine her zaman açıktır, orta yolu her zaman arar.

Terazi burcunun hangi özellikleri vardır?

Terazi Burcu Genel Özellikleri. Hava grubuna ait Terazi burçları nazik, güler yüzlü ve güzelliklerine düşkün olmalarıyla bulundukları ortamda dikkatleri çekerler. Her zaman pozitif enerji saçan bu burç, hayatın güzelliklerine kendini adamıştır. Onun için her şeyin estetik bir yanı olmalıdır.

Yeni Ay Ekim 2020 saat kaçta?

Yeni ay bugün saat 22.30'da Terazi burcunun 23 derecesinde gerçekleşecek. Astrologlar, yeni ay enerjisinin yeni başlangıçlara işaret ettiğini vurguluyor. Diğer yeni ay ise 15 Kasım 2020 tarihinde meydana gelecek.