Tekirdağ Kastro nasıl bir yer?

İçindekiler:

  1. Tekirdağ Kastro nasıl bir yer?
  2. Kastro da denize girilir mi?
  3. Castro Karadeniz mi?
  4. Kastro kapalı mı?
  5. Kastro neden kapandı?
  6. Çamlıköy Kastro sahili nerede?
  7. Tekirdağ nerede denize girilir?
  8. Kastro yasak mı?
  9. Marmara ereğlisinde denize girilir mi?
  10. Sarkoyde denize girilir mi?

Tekirdağ Kastro nasıl bir yer?

Eski adı ile Kastro şimdiki adı ile Çamlıköy olan plaj Trakya ilinin Bahçeköy deresinde Karadeniz'e dökülmekte olduğu yerde yaklaşık olarak 2,5 km kumsalı ile Saray'ın güzel bir sahil şeridinde yer alır. ... Plaj doğal ve az bilinir olduğu için tertemiz ve berrak bir suya sahiptir.

Kastro da denize girilir mi?

Türkiye'nin gözde plajlarından biri olan Kastro plajı, Tekirdağ il sınırları içerisinde ziyaretçilerine, güneş, kum ve deniz keyfini yaşama olanağını sunan en güzel plajlar arasında yer almaktadır.

Castro Karadeniz mi?

Tekirdağ'ın Karadeniz kıyısında Istranca Dağlarının eteklerinde bulunan Kastro doğal plajı, il merkezine 10 km uzaklıktadır. Bu plajda ormanlık alanlar kumsalla birlikte başlamaktadır. ... Orman İşletmesi tarafından piknik ve dinlenme yeri olarak düzenlenen bu alanda bazı turistik tesisleri ve konaklama yerleri vardır.

Kastro kapalı mı?

Haber Merkezi 'Kastro' olarak bilinen Çamlıkoy Tabiat Parkı, Saray Kaymakamlığı kararı ile geçici olarak kapatıldı. Kapatılma gerekçesinin koronavirüs tedbirleri çerçevesinde işletmede yapılan denetimlerde eksiklik tespit edilmesi olduğu öğrenildi.

Kastro neden kapandı?

Haber Merkezi 'Kastro' olarak bilinen Çamlıkoy Tabiat Parkı, Saray Kaymakamlığı kararı ile geçici olarak kapatıldı. Kapatılma gerekçesinin koronavirüs tedbirleri çerçevesinde işletmede yapılan denetimlerde eksiklik tespit edilmesi olduğu öğrenildi.

Çamlıköy Kastro sahili nerede?

Plaj, Tekirdağ iline bağlı olan Saray ilçesine yaklaşık olarak 15 kilometre uzaklıktan bulunan Çamlıköy olarak bilinen bölgede yer almaktadır. Bölgeye kendi aracınız ile veya otobüs ile ulaşım sağlamak mümkündür.

Tekirdağ nerede denize girilir?

Tekirdağ'ın En İyi 15 Plajı
  • Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Atatürk Parkı Halk Plajı
  • Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Marmara Evleri Halk Plajı
  • Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Mürefte Halk Plajı
  • Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Altınova Halk Plajı
  • Gündal Plajı
  • Kumbağ Halk Plajı
Daha fazla öğe...

Kastro yasak mı?

Aynı coşku aynı gurur. Saray İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri Kurban Bayramı sonrası Kastro'da denetim yaptı. Eksiklikleri yerinde tespit eden İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün hazırladığı tutanak sonrası Saray Kaymakamlığının talimatıyla Kastro'ya giriş yasaklanırken, işletmenin de faaliyetleri durduruldu.

Marmara ereğlisinde denize girilir mi?

Tekirdağ'ın ilçesi Marmara Ereğlisi özellikle yaz aylarında ziyaretçi akınına uğramaktadır. ... İstanbul'a da yakın olması ile dikkat çeken Marmara Ereğlisi'nde Dallas Plajı, Kumsal Beach Club, Takıl Beach Cafe ve Kadınlar Plajı denize girilecek en güzel yerler arasında öne çıkmaktadır.

Sarkoyde denize girilir mi?

Mavi bayraklı plajlarıyla tatilcilerin uğrak yeri olan Şarköy Plahları 2021 yılında da bakanlıktan geçer not aldı. Denize rahatlıkla girilip, tatil yapılabilecek bir diğer ilçe ise Saray oldu. Karadeniz'e olan kıyısı ve temiz deniz suları ile ünlü plajları İYİ not aldı.