Limonata filmi ne anlatıyor?

İçindekiler:

  1. Limonata filmi ne anlatıyor?
  2. Blood Is not Lemonade ne demek?
  3. Limonata filmi kaç dakika?
  4. Ali Atay nereli?
  5. Film kaç yılında çıktı?
  6. Limonata filmi nerede çekilmiştir?
  7. Limonata filmi nerede?
  8. Limonata kaç kişi izledi?

Limonata filmi ne anlatıyor?

Konu. Makedonya'da yaşayan Suat eski bir tır şoförüdür ve ölümcül bir hastalık nedeniyle yatağa düşer. Oğlu Sakip'i yanına çağırır ve ölmeden önceki tek arzusunu açıklar. ... Sakip babasının emektar arabasına atlayıp elinde yalnızca kardeşinin adı ve eski bir adresle İstanbul yollarına düşer.

Blood Is not Lemonade ne demek?

Filme isim babası olan bir duvar graffitisi ise Sakıp'ın film boyunca bütün hislerine tercüman olacak cinstendi; ''Blood is not Lemonade''. Yani kan öyle Limonata gibi sonradan türetilecek, sıradan bir şey değildi, kolay harcanamazdı, işte Sakıp bunun peşindeydi.

Limonata filmi kaç dakika?

1 saat 50 dakika Limonata/Süre

Ali Atay nereli?

tarihinde Rize'de doğdu. 1999'da Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Ali Atay "Şapkadan Babam Çıktı" adlı dizide başarısız illüzyonist Maksut'u oynamıştır.

Film kaç yılında çıktı?

İlk öykülü film 1902 yılında Georges Méliès tarafından Le Voyage dans la Lune (Aya Seyahat) adlı filmle gerçekleştirildi. 19. yüzyıla kadar hareketli resimler tamamen görsel bir sanat olmasına karşın ilk sessiz filmlerin kamu tarafından beğenilmişti. 20. yüzyılın başında filmler öyküsel bir yapı geliştirmeye başladı.

Limonata filmi nerede çekilmiştir?

Limonata'nın biraz sancılı olan tamamlanma süreci uzadığından, Ciguli'yi son kez karşımızda görmek hoş bir sürpriz oldu. Gelelim filmin detaylarına. Limonata, bir kısmı Makedonya'da bir kısmı İstanbul'da çekilmiş sinir bozucu derecede komik sahnelerle bezeli bir film.

Limonata filmi nerede?

Dram- komedi türündeki Limonata filminin çekimlerinin bir kısmı Makedonya bir kısmı da İstanbul'da gerçekleşmiştir. 2014'te oyuncu Ali Altay tarafından çekilen Limonata filmi 'te çıktı. Bu film, başarılı oyuncu Ali Altay'ın yönetmen koltuğuna oturduğu ilk filmdir.

Limonata kaç kişi izledi?

Limonata da benim için böyle bir yapım. Filmin gişede 76.449 kişiye ulaşması ve birçok insanın daha izlemeden Ali Atay ve Serkan Keskin ismini duyunca filmi direkt Leyla ile Mecnun kafasında zannetmesi beni oldukça üzen ve Limonata'ya hak ettiği değerin verilmediğine inandıran unsurlar.