TOG un fiyati ne kadar?

İçindekiler:

  1. TOG un fiyati ne kadar?
  2. TOGG SUV ne zaman gelecek?
  3. TOGG açılımı nedir?
  4. TOGG üretime ne zaman geçecek?
  5. TOGG full elektrikli mi?
  6. Yerli otomobil aküsü nerede üretilecek?
  7. Yerli otomobil yüzde kaç yerli?

TOG un fiyati ne kadar?

Fatih Altaylı köşesinde TOGG fiyatı ile ilgili kulis bilgilerini paylaştı. Fatih Altaylı'nın aktardığı bilgilere göre 18 ay gibi bir sürede tamamlanacak yerli otomobil TOGG'un baz fiyatın 25 bin dolar karşılığı bir seviyede olması bekleniyor. 30-35 bin dolar karşılığında ise iyi bir TOGG'a sahip olabilir.

TOGG SUV ne zaman gelecek?

TOGG 2022 yılının sonunda seri üretime hazır - Son Dakika Haberleri.

TOGG açılımı nedir?

TOGG NEDİR, AÇILIMI NE DEMEK? TOGG, Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun kısaltması olarak biliniyor. Anadolu Grubu, BMC, Turkcell, Zorlu ve TOBB tarafından oluşturulan grup yerli otomobili üretecek.

TOGG üretime ne zaman geçecek?

Karakaş, “Gelecek senenin sonuna doğru seri üretime başlarız." dedi. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş Bursa Uludağ Üniversitesi'nin 2021-2022 Akademik Yılı açılış töreninde konuştu.

TOGG full elektrikli mi?

TOGG mühendisleri tarafından geliştirilen ve tüm fikri ve sınai mülkiyet hakları %100 TOGG'a ait olan, yüksek teknolojiye sahip doğuştan elektrikli ve bağlantılı platform.

Yerli otomobil aküsü nerede üretilecek?

Türkiye'nin yerli otomobilini üretecek olan Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), sosyal medyadan yaptığı duyuruda Çinli Li-lon batarya üreticisi Farasis ile sözleşme imzalandığını duyurdu. İmzalanan sözleşmeyle birlikte yerli otomobil TOGG'un pilinin Türkiye'de üretileceği açıklandı.

Yerli otomobil yüzde kaç yerli?

Karakaş, fikri ve sınai mülkiyet hakları yüzde 100 Türkiye'ye ait "bağımsız ve özgür" olan TOGG'da yerlilik oranına ilişkin olarak, "Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı verilerine göre ülkemizde binek otomobilde yerlilik oranı yüzde 19,6 ile yüzde 66,3 arasında değişiyor. Yani 60 yılda yüzde 66'ya erişilmiş durumda.