Damla sakızı macunu ne işe yarıyor?

İçindekiler:

  1. Damla sakızı macunu ne işe yarıyor?
  2. Damla sakızının kilosu kaç para?
  3. Damla sakızı tadı nasıl?
  4. Damla sakızlı macun nasıl kullanılır?
  5. Damla sakızı bozulur mu?
  6. Damla sakızı nasıl yenir?

Damla sakızı macunu ne işe yarıyor?

Damla sakızı macunu kullanım alanları: Damla sakızı macunu şifa kaynağı olarak göğüs hastalıklarında, mide yanmalarına, karaciğer kuvvetlenmesinde kullanılmaktadır. Dondurma yapımında kullanılmaktadır, kahveye katılır, hoş koku verir. Damla sakızı macunu tatlılarda muhallebiler de kullanılmaktadır.

Damla sakızının kilosu kaç para?

Damla Sakızı 10 Gr son 6 aylık fiyat değişim grafiği Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 39,20 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 39,20 TLŞu Andaki Fiyat: 39,20 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en ucuz fiyatı!

Damla sakızı tadı nasıl?

Aslında sıvı olan damla sakızı güneşte kurutularak sert ve dağılgan yarı saydam damlacıklar haline getirilir. Ağızda çiğnendiğinde yumuşar ve mat parlak beyaz renk alır. Başta buruk bir tadı olmasına rağmen bir süre çiğnendiğinde ağza çam kokusunu andıran bir ferahlık verir.

Damla sakızlı macun nasıl kullanılır?

Macunun kullanımı oldukça basittir. Günde 2 kez bir tatlı kaşığı yemeniz yeterlidir. Günün herhangi bir saatinde kullanabilirsiniz.

Damla sakızı bozulur mu?

Damla sakızının belirgin bir zararı bulunmamaktadır. Eğer bozulmuş bir damla sakızı tüketilirse o zaman insan sağlığını tehlikeye atan faktörler ortaya çıkmaktadır. Bozulmuş bir damla sakızı ile idrarda bozulma, böbrek ağrıları ve mide rahatsızlıkları gibi durumlar ortaya çıkabilir.

Damla sakızı nasıl yenir?

Sabahları birkaç saat damla sakızı çiğneyerek ya da sütünüzün içine damla sakızını ezip, koyarak tüketebilirsiniz. - Şikayetlerinizi azaltmak için damla sakızı toz haline getirip, bir kaşık balla karıştırarak tüketebilirsiniz. - Antiseptik özelliğe sahiptir. Bu nedenle birçok ilacın içinde de kullanılır.