Evde nasıl ağda yapabilirim?

İçindekiler:

  1. Evde nasıl ağda yapabilirim?
  2. Evde özel bölge Agdayla nasıl alınır?
  3. Ağda ile bacak nasıl alınır?
  4. Ağda yaparken acıyı azaltmak için ne yapılmalı?
  5. Ağda yoksa ne kullanılır?
  6. Bacak ağda acıtır mı?
  7. Sir ağda kısa tüyleri alır mı?

Evde nasıl ağda yapabilirim?

AĞDA NASIL YAPILIR? Orta boy tencerenin içerisine suyu alın ve şekeri ekleyip orta ateşte tahta kaşıkla karıştırarak ısıtmaya başlayın. Isınınca üzerine limon suyunu ekleyin ve karıştırmaya devam edin. Ortalama 15 dakika sonra ağda kıvamına gelecektir.

Evde özel bölge Agdayla nasıl alınır?

Bikini bölgesi ağda uygulamasından önce cildinizin nemsiz ve kremsiz olduğundan emin olun. Temiz ve kuru bir cilde uygulanan ağda en iyi sonucu verecektir. Ağda yapmaya hazır cildinize bandı tüylerin çıkış yönüne doğru yapıştırın. Elinizle hafifçe ovarak, ağdanın tüylerinize tamamen yapışmasını sağlayın.

Ağda ile bacak nasıl alınır?

Ağda, ilgili bölgeye kılların çıkış yönü doğrultusunda mümkün olduğunca ince bir tabaka halinde uygulanmalıdır. Bir süre bu şekilde bekledikten sonra ağda türüne göre bez vasıtasıyla ya doğrudan ağda yapılan bölge cilde paralel biçimde temizlenebilir.

Ağda yaparken acıyı azaltmak için ne yapılmalı?

Ağda yapacağınız bölgeyi sabunlu su ile iyice yıkayın ve kurulayın. Kuruladığınız bölgeye az miktarda bebek pudrası sürün. Acıyı azaltacaktır....
  1. Tüylerin çok uzun olmadığından emin olun.
  2. Ağdayı çekerken cildinizi iyice gerin.
  3. Ağdayı hızlı ve tek bir harekette çekin.

Ağda yoksa ne kullanılır?

Kozmetikçilerden ağda bandı satın alın. Ağda bandınız yoksa eski bir atleti veya pamuklu gömleği parçalar halinde kesip bunları ağda bandı olarak kullanabilirsiniz.

Bacak ağda acıtır mı?

Evet, jilet, ağda gibi acıtmaz ve hızlı kullanım olanağı sunması sayesinde işinizi kolaylaştırır.

Sir ağda kısa tüyleri alır mı?

Unutmayın ki ağda kısa tüyleri almakta zorlanır, uzun tüyleri alırken de acıtır. Hal böyle olunca ideal uzunluğa ulaşır ulaşmaz tüylerinizi alırsanız hem canınız çok acımaz hem de verimli bir sonuç alırsınız.