Açık Lise Online sınav ne zaman?

İçindekiler:

  1. Açık Lise Online sınav ne zaman?
  2. AÖL online sınav neden iptal edilir?
  3. Açık Lise telafi sınavı ne zaman yapılacak?
  4. AÖL sınav itirazı nasıl yapılır?

Açık Lise Online sınav ne zaman?

2021 AÇIK ÖĞRETİM SINAVI NE ZAMAN? Açık Öğretim Lisesi 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı 3. dönem sınavlarının 03-04 Temmuz 2021 tarihlerinde yapılacağı belirtildi. Sınavlar 03 Temmuz 2021 tarihi saat 09.30' dan 07 Temmuz 2021 tarihi saat 23.59'a kadar online olarak yapılacak.

AÖL online sınav neden iptal edilir?

Online olarak gerçekleştirilen Açıköğretim Lise sınavarına giren adaylar aynı internet IP'si üzerinden aynı bilgisayar veya başka cihaz ile sınav soruları hakkında arama yapıldığında, sistem kopya uyarısı algılıyor. Bu durumda ekranda AÖL sınav iptal uyarısı beliriyor. Bu durumda girmiş olduğunuz sınav iptal ediliyor.

Açık Lise telafi sınavı ne zaman yapılacak?

Milli Eğitim Bakanlığı Açık Öğretim Lisesi Ek sınav ise 16-20 ağustos 2021 tarihleri arasında online (çevrim içi) olarak yapılacaktır.

AÖL sınav itirazı nasıl yapılır?

kimlik numarası ile KDV dâhil 30 (otuz) TL itiraz ücreti yatırarak e-İtiraz Modülü (https://eitiraz.meb.gov.tr) üzerinden yapacaklardır. Öğrenciler belirlenen itiraz süresi dışında itiraz başvurusu yapamayacaklardır. Dilekçe ve faksla yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.