Altınkum nereye bağlı?

İçindekiler:

  1. Altınkum nereye bağlı?
  2. Altınkum Plajı nerenin?
  3. Didim Altınkum plajı hangi şehirde?
  4. Altınkum plajı denizi nasıl?
  5. Akbük hangi şehre bağlı?
  6. Altınkum plajı nasıl gidilir?
  7. Altınkum plajı ücretsiz mi?
  8. Didim'den Altınkum a nasıl gidilir?
  9. Altınkum plajı kaç TL?
  10. Altınkum Plajı duş var mı?
  11. Altınkum temiz mi?
  12. Akbük koyu hangi ile bağlı?
  13. Didim hangi ilimize aittir?
  14. Altınkum hangi otobüs gider?
  15. Didim Altınkum Halk Plajı mı?
  16. Altınkum Plajı soğuk mu?

Altınkum nereye bağlı?

Altınkum, Aydın'ın Didim ilçesine bağlı bir tatil beldesidir. Bu belde, Aydın'a 105 km, Didim ilçesine 9 km uzaklıktadır.

Altınkum Plajı nerenin?

Çeşme Altınkum Plajı, Ülkemizde yaz turizminin en ama en önemli merkezlerinden biri olan Çeşme'nin en iyi plajlarından olmaktadır. Altınkum plajı, üç tarafı denizler ile çevrili olan bir yarımadada kurulmuş Çeşme'nin güneybatı kesiminde yer almaktadır.

Didim Altınkum plajı hangi şehirde?

Her yıl çok sayıda yerli ve yabancı turisti ağırlayan Didim Altınkum Plajı ince kumlardan oluşur. Aydın ilinde bulunan Didim Altınkum Plajı aynı zamanda mavi bayrak ödülü de almıştır. Eşsiz doğası bulunan Didim Altınkum Plajı ile ilgili tüm detayları sizler için derledik.

Altınkum plajı denizi nasıl?

Bu plaj beş yüz metre uzunluğunda ve on beş metre genişliğindedir. Altınkum plajı ismini altın rengi kumlarından almaktadır. Plajın denizi yavaşça derinleşir, suyu her zaman soğuktur ve sıcak, bunaltıcı günlerde insanların vazgeçilmez bir yerdir.

Akbük hangi şehre bağlı?

Akbük Koyu (Mandalya Körfezi), Ege Denizi'nde, büyük bölümü Aydın'nın Didim ilçesi, güney kıyıları Muğla Milas sınırlarında kalan koy. Güllük Körfezi'nin kuzey kıyılarında bulunur. Geniş ve derin olan koy, 1000 metre yükseklikteki Kıran dağları'nın eteklerinde yer alır..

Altınkum plajı nasıl gidilir?

Sariyer konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden Sarıyer / Altınkum Plajı konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  1. Otobüs: 151, 25E, 40B, 42HM, 42M, 42T.
  2. Metro: M2.
  3. Minibüs / Dolmuş: MİNİBÜS: SRY-03, MİNİBÜS: SRY-04, MİNİBÜS: SRY-11, MİNİBÜS: SRY-16.

Altınkum plajı ücretsiz mi?

Altınkum Plajı'nda halka açık alanı vardır ve ücretsizdir. Beach Club konsepti veren mekanlar dışında küçük işletmeler de yer almaktadır. Beach&Club için giriş ücretleri ortalama 100 TL iken küçük işletmeler için ise kişi başı 40-60 TL olabiliyor.

Didim'den Altınkum a nasıl gidilir?

Toplu taşıma araçları ile ulaşım: İlk olarak Aydın terminalinden Didim'e kalkan dolmuşlara binerek Didim'e gidiniz. Daha sonra didimden Altınkum beldesine giden dolmuşlara binerek Altınkum plajına kolayca ulaşabilirsiniz. Yada Didim'e kadar toplu taşıma ile gelip taksi ile plaja gelebilirsiniz.

Altınkum plajı kaç TL?

Sarıyer Altınkum Kadınlar Plajı'na girişte yetişkinler ve 10 yaşından büyük kız çocuklar için 2021 yılı itibariyle kişi başı 50 TL ödemeniz gerekiyor. 6-10 yaş aralığı için ise 20 TL ödemeniz yeterli. 4 kişilik masa-sandalye ücreti için ayrı 30 TL, 1 adet şezlong ve şemsiye için 30 TL ödemeniz gerekiyor.

Altınkum Plajı duş var mı?

Altınkum Plajı Hakkında Sık Sorulan Sorular Plajda tuvalet ve duş olanağı var mı? Evet.

Altınkum temiz mi?

Deniz Temiz Mi? Sarıyer Altınkum Bayanlar Plajında Deniz Genel Olarak Temiz Ve Berraktır. Fakat Plajın Yoğun Olduğu Günlerde Kalabalıktan Dolayı Deniz Dibindeki Yosunlar Nedeniyle Oluşan Kirlilikten Dolayı Şikayet Alıyoruz.

Akbük koyu hangi ile bağlı?

Akbük Koyu Aydın ilinin Didim ilçesi sınırları içerisinde yer almaktadır. Muğla il merkezine 48 kilometre uzaklıktadır ve Gökova Körfezi'nin kuzeyindedir. Aydın'ın Didim ilçesine bağlı bir belde olan Akbük'e ülkemizin her yerinden karayolu ile rahatlıkla ulaşım mümkündür.

Didim hangi ilimize aittir?

Genel Bilgi. Aydın iline bağlı olan Didim, Türkiye'nin önemli turizm beldelerinden biridir. Aydın merkezine 123 km uzaklıkta bulunur. 1991 senesinde ilçe olmuştur. Doğuda Muğla il sınırı ve Akbük Körfezi, batıda ve güneyde Ege Denizi, kuzeyde Bafa Gölü ve Menderes Nehri ile sınırlanmış bir yarımadadır.

Altınkum hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Sarıyer / Altınkum Plajı yakınından geçiyor: 151, 25E, 40B, 42HM, 42M, 42T.

Didim Altınkum Halk Plajı mı?

Altınkum Plajı, Halk Plajı olmasından dolayı Giriş Ücretsizdir. Özel işletmeler – Belediye tarafından Şemsiye ve Şezlong kiralayabilir veya Kendi getireceğiniz şemsiyenizi uygun bir alana koyarak bu muhteşem kum ve denizin keyfini çıkartabilirsiniz.

Altınkum Plajı soğuk mu?

Yavaşça derinleşen denizi, her zaman soğuk suyu bulunur. Deniz suyu diğer ılıca sahillerinin tam tersi niteliktedir, yazın en sıcak günlerinde bile son derece soğuktur. Bölgede çeşitli beach club ve kafeler bulunur. Altınkum Plajı, deniz suyunun soğuk olması nedeniyle Çeşme'deki diğer plajlardan ayrı bir yer tutar.