Şarköy Uçmakdere nereye bağlı?

İçindekiler:

  1. Şarköy Uçmakdere nereye bağlı?
  2. Uçmakdere hangi deniz?
  3. Uçmakdere de nerede kalınır?
  4. Uçmakdere denizi temiz mi?
  5. Tekirdağ'da denize girilir mi?
  6. Tekirdağ denizi temiz mi?
  7. Uçmakdere Neyi Meşhur?
  8. Uçmakdere hangi dağ?
  9. Ganos Dağı kaç metre?
  10. Marmara Ereğlisi deniz temiz mi?
  11. Tekirdağ Şarköy denize girilir mi?
  12. Tekirdağda denize girmek yasak mı?
  13. Tekirdağ'da deniz nerede?
  14. Ucmakdere ne yapilir?
  15. Işıklar Dağı kaç metre?

Şarköy Uçmakdere nereye bağlı?

Uçmakdere Köyü, Tekirdağ ilinin Şarköy ilçesine bağlı bir köydür. Şarköy ilçe merkezine 36 km uzaklıkta bulunmaktadır. Marmara denizi kıyısında yer almaktadır.

Uçmakdere hangi deniz?

Uçmakdere - Tekirdağ İstanbul'a olan yakınlığı sayesinde çok sayıda ziyaretçiyi ağırlayan Uçmakdere, Ganos Dağları'nın yeşili ve Marmara Denizi'nin mavisi eşliğinde ziyaretçilerine yöresel köy ürünleri ve köy yaşamıyla buluşmanın keyfini yaşatmaktadır.

Uçmakdere de nerede kalınır?

Uçmakdere Köyü Otelleri
  • Marin Hotel. Şehir merkezine 10,3 kilometre. ...
  • Kumbağ Green Garden Pansiyon. Şehir merkezine 12,4 kilometre. ...
  • Caner Pansiyon. Şehir merkezine 11,7 kilometre. ...
  • Nova Port Boutique Hotel. Şehir merkezine 13,3 kilometre. ...
  • Hotel Gorky. Şehir merkezine 20 kilometre. ...
  • Ova Otel. ...
  • Yayoba Hotel. ...
  • DES'OTEL.
Daha fazla öğe...

Uçmakdere denizi temiz mi?

SÜLEYMANPAŞA PLAJLARI - UÇMAKDERE "MÜKEMMEL" PUAN ALDU Yapılan incelemelerde Süleymanpaşa'da yer alan plajlardan denize girme, deniz suyu temizliği, kolibasil oranı, yoğunluk oranı, park, yemek, sağlık vb tüm konuların incelendiği değerlendirmede 9 tanesi "İYİ" puan alırken, 3 plaj "KÖTÜ" puan aldı.

Tekirdağ'da denize girilir mi?

200m plaj uzunluğuna sahip olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Marmara Evleri Halk Plajı 5m/8m plaj genişliğine sahiptir. Şehir merkezi içersinde yer alan plaj, havaalanına 200km mesafede bulunmaktadır. 230m plaj uzunluğuna sahip olan Tekirdağ Büyük Şehir Belediyesi Mürefte Halk Plajı 5m/8m plaj genişliğine sahiptir.

Tekirdağ denizi temiz mi?

Yapılan incelemelerde 2021 yılı Temmuz ayında Süleymanpaşa'da yer alan plajlardan denize girme, deniz suyu temizliği, kolibasil oranı, yoğunluk oranı, park, yemek, sağlık vb tüm konuların incelendiği değerlendirmede 7 tanesi "İYİ" puan alırken, 5 plaj ORTA puan aldı.

Uçmakdere Neyi Meşhur?

Temiz, berrak suları ve doğasıyla Marmara Bölgesi'nin incilerinden biri olan Uçmakdere'de yamaç paraşütü yapılan alan da, kamp yapmak için elverişli bölgelerden biridir. Tuvalet ve gıda gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabilmeniz için açılmış bir büfe kamp alanında yer almakta.

Uçmakdere hangi dağ?

Ganos Dağları - Tekirdağ Mürefte ve Şarköy'den Uçmakdere ve Kumbağ'a kadar uzanan hat üzerinde yer alan Ganoslar misafir ettiği pek çok uygarlığın izlerini taşımaktadır.

Ganos Dağı kaç metre?

Işıklar Dağı
Ganos Dağı
En yüksek noktası
Yükseklik945 m Hünkâr tepesi
Çıkıntı924 m Uçmakbaşı
3 satır daha

Marmara Ereğlisi deniz temiz mi?

Tekirdağ'ın ilçesi Marmara Ereğlisi özellikle yaz aylarında ziyaretçi akınına uğramaktadır. İlçe Marmara Denizi'nin en temiz sahillerinden birine sahiptir. ... Halk ve belediye plajlarının yanı sıra özel işletmeler ziyaretçilerini tertemiz denizin yanı sıra eğlence dolu aktivite seçenekleri ile ağırlamaktadır.

Tekirdağ Şarköy denize girilir mi?

Sağlık bakanlığının yaptığı detaylı inceleme sonrasında Şarköy plajları geçer not alan bir diğer Tekirdağ ilçesi oldu. Şarköy'ün kötü puan alan plajı bulunmazken, bütün plajları İYİ not aldı. Tatilcilerin yoğun ilgisi altında olan Şarköy'ün plajlarının aşırı yoğunluğa rağmen İYİ puan alması tatilcileri sevindirdi.

Tekirdağda denize girmek yasak mı?

Marmara'da deniz salyası olan yerlerde denize girilmemesi öneriliyor. Deniz salyası İstanbul, Adalar, Tekirdağ, Çınarcık, Bursa, Erdek, körfezler, kıyılar ve denizin derinleri de dahil olmak üzere tüm Marmara'da var. ... Deniz salyası sonrası bazı plajlarda denize girmek yasaklandı.

Tekirdağ'da deniz nerede?

Marmara Ereğlisi plajları, Kumbağ Plajı, Korsak Koyu (kamp alanı), Beyazköy Şekerkamp Halk Plajı ve Uçmakdere Halk Plajı da Tekirdağ'da Marmara Denizi kıyısında yüzmek için en güzel yerlerin başında geliyor.

Ucmakdere ne yapilir?

Temiz, berrak suları ve doğasıyla Marmara Bölgesi'nin incilerinden biri olan Uçmakdere'de yamaç paraşütü yapılan alan da, kamp yapmak için elverişli bölgelerden biridir. Tuvalet ve gıda gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabilmeniz için açılmış bir büfe kamp alanında yer almakta.

Işıklar Dağı kaç metre?

Işıklar Dağı
Ganos Dağı
En yüksek noktası
Yükseklik945 m Hünkâr tepesi
Çıkıntı924 m Uçmakbaşı
3 satır daha