Twitter videoları nasıl kaydedilir?

İçindekiler:

  1. Twitter videoları nasıl kaydedilir?
  2. Tweet nasıl kaydedilir?
  3. Twitter'da kaydedilen tweetler nerede?
  4. Twitter kaydedilen tweetler nerede?

Twitter videoları nasıl kaydedilir?

Kaydetmek istediğiniz videoyu içeren tweet'in doğrudan bağlantısını kopyalamak için Twitter web sitesini kullanmanız, ardından bunu her iki sitedeki metin alanına yapıştırmanız ve son olarak indire tıklamanız gerekiyor.

Tweet nasıl kaydedilir?

Tweet'i yer işaretlerinize eklemek için Tweet'in altındaki paylaş butonuna basın ve “Tweet'i yer işaretlerine ekleyi seçin. Daha sonra bu Tweet'i bulmak için profil butonunuza dokunup aşağıda seçenekler arasında bulunan Yer İşaretlerine girin. Yer işaretlerinizden istediğiniz zaman Tweet silebilirsiniz.

Twitter'da kaydedilen tweetler nerede?

Kaydettiğiniz taslaklara erişmek için profilinize gidin, taşma simgesine dokunun ve Taslaklar'ı seçin. Ayrıca, oluşturucu kutusuna ve ardından kutunun içindeki Taslaklar öğesine dokunarak da taslaklarınıza erişebilirsiniz.

Twitter kaydedilen tweetler nerede?

Yer işaretlerine ekleme özelliği, birden fazla tweet için kullanılabiliyor. Buraya kaydedilen video, link ya da dizi halindeki tweetler, daha sonra okunabiliyor. Kaydedilen tweetleri, profil ikonunun yer aldığı menüde “Yer İşaretleri” sekmesi altında bulabilirsiniz.