Ali Yerlikaya Kimdir Nereli?

İçindekiler:

  1. Ali Yerlikaya Kimdir Nereli?
  2. Ali Yerlikaya eşi kimdir?
  3. Türkiye'nin ilk kadın kaymakamı kim?
  4. Izmir Valisi Yavuz Selim Köşger kaç yaşında?
  5. Yavuz Selim Köşger eşi kimdir?
  6. Şu anki Gaziantep Valisi Kimdir?

Ali Yerlikaya Kimdir Nereli?

Ali Yerlikaya (, Konya), Türk bürokrat. 'den beri İstanbul Valisi olarak görev yapmaktadır. Daha önce 2015-18 yılları arasında Gaziantep Valisi olarak görev yaptı.

Ali Yerlikaya eşi kimdir?

Hatice Nur Yerlikaya Ali Yerlikaya/Eşi

Türkiye'nin ilk kadın kaymakamı kim?

1967 Bursa doğumlu olan Özlem Bozkurt Gevrek, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunudur ve İngiltere'de idare sistemi eğitimi almıştır. 1991'de kadınlara kaymakamlık hakkının tanınmasıyla sınava girdi ve bir yıl sonra ilk kadın kaymakam adayı oldu.

Izmir Valisi Yavuz Selim Köşger kaç yaşında?

03.01.1964 tarihinde Konya'da doğdu. 1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini bitirdi. 1987–1990 yılları arasında Dernek Denetçiliği yaptı. 1990 yılında Kırşehir Kaymakam Adayı olarak mesleğe başladı.

Yavuz Selim Köşger eşi kimdir?

Valimiz Yavuz Selim Köşger, eşi Hanımefendi Fatma Köşger ile birlikte Şehit Ailesini Ziyaret Etti. Valimiz Yavuz Selim Köşger eşi Hanımefendi Fatma Köşger ile birlikte Şehit Orkun Alp Arslan'ın ailesini evinde ziyaret etti.

Şu anki Gaziantep Valisi Kimdir?

Davut Gül. 1974 yılında Erzurum'un Horasan ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Horasan'da, liseyi Kadıköy Mehmet Beyazıt Lisesi'nde bitirdi.