Ali Biçim ve Mesut Can Tomay kaç yaşında?

İçindekiler:

  1. Ali Biçim ve Mesut Can Tomay kaç yaşında?
  2. Ali Biçim nasıl ünlü oldu?
  3. Mesut Can Tomay nasıl ünlü oldu?
  4. Mesut Can kaç yaşında?
  5. Kız babası Aslı Kimdir?

Ali Biçim ve Mesut Can Tomay kaç yaşında?

1999 doğumlu olan Mesut Can Tomay, 2021 yılı itibarıyla 22 yaşındadır ve bekardır. Mesut Can Tomay 1.75 metre boyunda, 105 kilo ve ikizler burcudur. Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @mesutcantomay, Twitter'da @TomayMesut kullanıcı adıyla yer almaktadır.

Ali Biçim nasıl ünlü oldu?

Babam Sınıfta Kaldı, Propaganda, Sar Başa gibi projelere adını yazdıran Ali Biçim Michael Jackson'ın Beat It parçasından etkilenip, profesyonel bir şekilde kaydettiği "Just Pide" adlı parçasına çektiği kliple üne kavuştu.

Mesut Can Tomay nasıl ünlü oldu?

Mesut Can Tomay, 2 Haziran 1999 yılında İstanbul'da doğdu. Katıldığı “Yetenek Sizsiniz” yarışması ile tanınan Tomay, yaptığı taklitlerle yarı finale kadar gelmeyi başardı. Yarışma sonrasında ekranlar yer almaya başlayan Tomay, 2012 yapımı “ Türk'ün Uzayla İmtihanı” dizisinde Tarkan Yıldırım karakterini canlandırdı.

Mesut Can kaç yaşında?

22 yaşında (2 Haziran 1999) Mesut Can Tomay/Yaş

Kız babası Aslı Kimdir?

Melis Tüzüngüç, yılında İstanbul'da doğdu. Oyunculuk kariyerinde ilk olarak Atıl İnaç ve Ulaş İnaç'ın yönettiği gençlik dizisi Yıldız Masalı dizisinde İpek karakteri ile başladı. 2012 yılında Gani Müjde'nin kaleme aldığı Türk sit-com televizyon dizisi Harem'de Balkız karakteriyle yükselişe geçti.