Elektronik sigara satışı yasak mı?

İçindekiler:

  1. Elektronik sigara satışı yasak mı?
  2. Elektronik sigara ne zaman yasaklandı?
  3. Elektronik sigara getirmek yasak mı?
  4. Elektronik sigara da alkol var mı?
  5. Elektronik sigara gümrüğe takılır mı?
  6. Elektronik sigara nereden alınır?
  7. Aliexpress elektronik sigara alınır mi?

Elektronik sigara satışı yasak mı?

Yapılan yasal düzenleme ile tütün içersin ya da içermesin, tütün mamulünü taklit eder tarzda kullanılan her türlü ürün (elektronik sigara, bitkisel nargile vs.) 4207 sayılı Kanun hükümleri kapsamında değerlendirilerek kamuya açık kapalı alanlarda kullanımı yasaklanmıştır.

Elektronik sigara ne zaman yasaklandı?

elektronik sigara yasağı resmi gazete'de yayımlanan elektronik sigara ve benzeri cihazlar ile bazı tütün mamulleri ve tütün mamulünü taklit eder tarzda kullanılan mamullerin ithaline ilişkin karar ile ithalatı yasaklanmıştır.

Elektronik sigara getirmek yasak mı?

Yurt dışından gelen her bir parça gümrük kontrolünden geçmektedir. ... Elektronik sigara alışverişi ise yasak malzemeler arasında olduğu için cihazınızın gümrüğe takılma riski son derece yüksektir. Bu durumda devlet kargonuza el koymaktadır. Yurt dışındaki satıcınız ise herhangi bir sorumluluk kabul etmemektedir.

Elektronik sigara da alkol var mı?

Elektronik sigara likit yada e-likit aromalandırılmış bir karışımdır; propilen glikol, bitkisel gliserin, su, alkol ve tatlandırıcılardan meydana gelir ve elektronik sigaranızın yakıtıdır.

Elektronik sigara gümrüğe takılır mı?

Elektronik sigara alışverişi ise yasak malzemeler arasında olduğu için cihazınızın gümrüğe takılma riski son derece yüksektir. Bu durumda devlet kargonuza el koymaktadır. Yurt dışındaki satıcınız ise herhangi bir sorumluluk kabul etmemektedir.

Elektronik sigara nereden alınır?

Genellikle elektronik sigara satışını online hizmet sunan platformlardan sağlanmaktadır. Bu firmalar internet üzerinden ulaşabilir, online sipariş verebilirsiniz. Web sitemize www.elektroniksigaravip4.com üzerinden ulaşabilir siparişinizi kolaylıkla oluşturablirsiniz.

Aliexpress elektronik sigara alınır mi?

Alternatif sigara ürünleri arasında olan ve sigara alışkanlığının en zararsız haline gelen elektronik sigara ürünlerine Aliexpress ile ulaşmanız mümkün oluyor. Avantajlı ürünler ile elektronik sigaranızı seçebileceksiniz.