Menajer asistanları ne kadar maaş alıyor?

İçindekiler:

  1. Menajer asistanları ne kadar maaş alıyor?
  2. Avukat asistanı maaşı ne kadar?
  3. Menajer ne kadar maaş alır?
  4. Kişisel asistan ne iş yapar?
  5. Menajerler para alır mı?
  6. Menajerlik nasıl bir meslek?

Menajer asistanları ne kadar maaş alıyor?

Tecrübelerinin bulunmadığı durumlarda asistanların aldıkları maaş asgari ücrettir. Tecrübeye ve şirkete göre de bu maaş 5000 TL'ye kadar çıkabilmektedir. Bu sebeple yönetici asistanlarının maaşları 2324-5000 TL arasında denilebilir. Ayrıca yönetici asistanlarının terfi alma ihtimali de vardır.

Avukat asistanı maaşı ne kadar?

İnceleyin >> HUKUK SEKRETERLİĞİ EĞİTİMİ Hukuk sekreterliği maaşları devlet kurumlarında 3 000 lira civarında iken, özel sektör maaşları 15 lira arasında değişebilmektedir.

Menajer ne kadar maaş alır?

Kariyerinde Maaşlar
EN DÜŞÜKEN YÜKSEK
Menajer3.37018.960

Kişisel asistan ne iş yapar?

Günlük veya kişisel görevleri ile belirli bir kişiyi assiste eder. Bir asistan, toplantı, yazışmalar ve not alma zaman ve günlük yönetimi ile yardımcı olur. Kişisel asistanın rolü, telefon görüşmeleri yapmak, not almak, toplantıları organize etmek, e-posta iletilerine cevap vermektir.

Menajerler para alır mı?

Menajer maaşları, menajerin yanında çalıştığı ünlü isme göre değişkenlik gösterir. Ünlü ismin tanınırlığına göre değişir. Bir menajerin aylığı 10.000 olabileceği gibi 200.000'de olabilmektedir. Bu hem o anki yaptıkları işe hem de yanında çalıştığı isme göre değişmektedir.

Menajerlik nasıl bir meslek?

Menajer, temsil ettiği kişinin iş anlaşmalarını yapan, çalıştığı kişinin imajını oluşturan ve bu imajın korunması için gerekli özeni gösteren, basın ile ilişkileri düzenleyen kişidir. Temsil ettiği kişinin tüm organizasyonları ile ilgili detayları takip etmektedir. ... Menajer sanatçının tüm mesleki işlerini yönetmektedir.