Zülal ismi kuranda geçiyor mu?

İçindekiler:

  1. Zülal ismi kuranda geçiyor mu?
  2. Zulal ismin anlami nedir?
  3. Zulal ne demek Arapça?
  4. Zülal isminde kaç kişi var?
  5. Türkiyede kaç tane Zülal var?
  6. Zülal Kürt ismi mi?
  7. Beril ismi dinen uygun mu?

Zülal ismi kuranda geçiyor mu?

Her şekilde ortak ve hoş anlamları üzerinden Zülal ismini kız çocuğunuz için değerlendirebilirsiniz. Zülal İsmi Kur'an'da Geçiyor mu? ... Genel olarak bakıldığında ise Zülal adı Kur'an-ı Kerim'de yer almaz.

Zulal ismin anlami nedir?

Zülal isminin anlamı: Saf, tatlı, hafif, güzel, soğuk su.

Zulal ne demek Arapça?

Zülal Arapça kökenli olan ve Türkçede yer alan isimlerden biridir. ... Türkçedeki anlamı ise 'saf, tatlı ve güzel' gibi manalara gelmektedir. Bu anlamları üzerinden kız çocuğumuz için kullanabileceğiniz en güzel isimler arasında yer alıyor.

Zülal isminde kaç kişi var?

Türkiye'de Zülal adında kaç kişi var? Türkiye'de Aralık 2018 itibariyle tam olarak 9.111 tane Zülal ismini kullanan insan bulunuyor. Tüm isimler içinde 1367 sırada. Yani Türkiye'de her 14,724 kişiden biri Zülal.

Türkiyede kaç tane Zülal var?

Türkiye'de Aralık 2018 itibariyle tam olarak 9.111 tane Zülal ismini kullanan insan bulunuyor. Tüm isimler içinde 1367 sırada. Yani Türkiye'de her 14,724 kişiden biri Zülal. İstanbul'da ise toplam 2.032 tane.

Zülal Kürt ismi mi?

Zülal Arapça kökenli olan ve Türkçede yer alan isimlerden biridir. Kız çocukları için tek başına kullanılabilen bu isim, aynı zamanda değişik adlar ile birlikte bir araya getirilebilir. Türkçedeki anlamı ise 'saf, tatlı ve güzel' gibi manalara gelmektedir.

Beril ismi dinen uygun mu?

Beril İsmi Kuran'da Geçiyor Mu? Hayır, kökeninin nereden geldiği bilinmeyen bu tatlı isim, Kuran'da yer almıyor. Anlamının kötü olmamasından dolayı bu ismi tercih etmenizde dinen bir sakınca bulunmadığını düşünüyoruz. Çünkü caiz olmayan isimler arasında bu isim sayılmıyor.