Koç kadını neler sever?

İçindekiler:

  1. Koç kadını neler sever?
  2. Koç kadını sadik midir?
  3. Koç kadını akıllı mıdır?
  4. Koç kadını neden çekici?

Koç kadını neler sever?

- Koç burcu kadını kendisine önem veren erkeklerden hoşlanır. - İlişki yaşayacağı erkeğin kibar ve nazik olması son derece önemlidir. - İyi bir meslek sahibi olan ve maddi açıdan güçlü erkekler koç burcu kadınları için oldukça etkileyicidir. ... - Mantıklı davranışlar sergileyen erkeklerden hoşlanırlar.

Koç kadını sadik midir?

Koç burcu kadını, erkeğinin aksine daha sadık ve hislerine bağlıdır ve havaice sağa sola koşturmaz. ... Ayrıca koç burcu kadını çocuklara çok düşkündür, çocukluğundan beri çocuklara sevgisi vardır ve hayalinde hep birkaç çocuğu ve mutlu bir evi vardır; ideal, anlayışlı, neşeli ve becerikli bir ev hayatı olur.

Koç kadını akıllı mıdır?

Koç burcu kadını zeki ve atletik yapılı erkeklere aşık olurlar. Onlar için güç ve bilgi çok önemlidir. Koç burcu kadını kendinden vazgeçmeden iyi bir aşık olur.

Koç kadını neden çekici?

1- Eğlenceli ve enerjik yapısı Genellikle herkes tarafından sevilir ve benimsenir. Bunun sebebi koç burcu kadınının kendine has cazibesidir. Her daim çevresi kalabalıktır ve insanları etrafına toplamayı, ilgi odağı olmayı sever. ... Ayrıca koç burcu kadınları genellikle atletik yapılıdır çünkü spor yapmayı severler.