Falcao ya ne oldu?

İçindekiler:

  1. Falcao ya ne oldu?
  2. Falcao Galatasaray'da oynayacak mı?
  3. Radamel Falcao iyileşti mi?
  4. Falcao Göztepe maçında var mı?
  5. Radamel Falcao hangi takıma gidiyor?
  6. Radamel Falcao hangi takıma gitti?
  7. Falcao takımla çalışıyor mu?
  8. Falcao Ankaragücü nde oynadı mı?
  9. Falcao Kayserispor maçında oynayacak mı?
  10. Falcao nereye transfer olacak?

Falcao ya ne oldu?

Beşiktaş müsabakası sonra sakatlanan Falcao ligin son 2 maçında forma giyemedi. Galatasaray'da forma giydiği 2 sezonda toplamda 49 maç kaçırdı. tarihinde Galatasaray, Falcao'nun sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

Falcao Galatasaray'da oynayacak mı?

Galatasaray'da dün sakatlığı nedeniyle idmana çıkmayan Kolombiyalı golcü Radamel Falcao'dan iyi haber geldi. ... Galatasaray'a PSV Eindhoven ile oynanacak maç öncesi, Kolombiyalı golcü Radamel Falcao'dan iyi haber geldi. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre tecrübeli yıldız, dün katılmadığı idmana bugün katıldı.

Radamel Falcao iyileşti mi?

Galatasaray'da sakatlığını atlatan Radamel Falcao, Mostafa Mohamed'in takıma çabuk uyum sağlamasıyla ikinci plana düştü. Sabah'ın haberine göre, bu sezon yaşadığı iki ayrı sakatlık yüzünden tam 4 ay sahalardan uzak kalan Radamel Falcao sonunda iyileşti.

Falcao Göztepe maçında var mı?

Süper Lig'in 35. haftasında Göztepe ile deplasmanda oynayacak olan Galatasaray'ın kamp kadrosu açıklandı. Sarı-kırmızılı ekipte Ryan Babel, Ryan Donk, Radamel Falcao, Martin Linnes, DeAndre Yedlin ve Mustafa Muhammed kadroda yer almıyor.

Radamel Falcao hangi takıma gidiyor?

2019 yılında Monaco'dan Galatasaray'a transfer olan ancak sakatlıklar nedeniyle bir türlü kendisinden bekleneni veremeyen Kolombiyalı forvet Radamel Falcao'nun yeni takımı resmen açıklandı. 35 yaşındaki tecrübeli forvet, La Liga takımlarından Rayo Vallecano ile resmi sözleşme imzaladı.

Radamel Falcao hangi takıma gitti?

Rayo Vallecano#3 / Forvet Kolombiya millî futbol takımıForvet Radamel Falcao/Şu andaki takımları

Falcao takımla çalışıyor mu?

Galatasaray'ın 5 milyon euroluk sözleşmesinden çıkmak istediği Radamel Falcao kariyerine sarı-kırmızılı takımda devam etme kararı aldı. ... Galatasaray ile olan sözleşmesine sadık kalacağını hemen her fırsatta dile getiren Kolombiyalı yıldızın sarı-kırmızılı kulüp ile olan sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek.

Falcao Ankaragücü nde oynadı mı?

Sarı-kırmızılı ekipte Kolombiyalı golcü Radamel Falcao, cezası nedeniyle MKE Ankaragücü'ne karşı forma giyemeyecek. Ligin 6. haftasında deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile yapılan maçta çift sarı karttan dolayı oyundan atılan Falcao, cezası nedeniyle bu karşılaşmada sahaya çıkamayacak.

Falcao Kayserispor maçında oynayacak mı?

Süper Lig'in 9. haftasında Kayserispor'a karşı oynayacağı karşılaşmaya hazırlanan Cimbom'da Radamel Falcao için son karar çıktı. ... Milliyet'in haberine göre Falcao'nun büyük ihtimal 23 Kasım'da oynanacak Kayserispor karşılaşmasında takımdaki yerini alamayacağı ifade edildi.

Falcao nereye transfer olacak?

Transferi büyük olay olan ancak ilk dönemi hariç istediği performansı sergileyemeyen golcü oyuncu Radamel Falcao, Galatasaray'dan resmen ayrıldı. Falcao'nun yeni adresi La Liga'ya olabilir. Falcao'nun 1+1 yıllık sözleşme imzalamak için Madrid ekibi Rayo Vallecano ile anlaştığı belirtildi.