Bekçilik mülakatları ne zaman açıklanacak?

İçindekiler:

  1. Bekçilik mülakatları ne zaman açıklanacak?
  2. Bekçilik alımı nereden öğrenilir?
  3. Bekçilik mülakatı nasıl oluyor?
  4. Bekçilik mülakatları ne zaman 2021?

Bekçilik mülakatları ne zaman açıklanacak?

Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı yapılmıştır. Yazılı Sınav Sonuçları 15.02.2021 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı www.meb.gov.tr ve Polis Akademisi Başkanlığı www.pa.edu.tr internet adresinden açıklanmıştır” İfadelerine yer verildi.

Bekçilik alımı nereden öğrenilir?

Adaylar hangi tarihte ve nerede başvuru ve sınava katılacaklarını www.pa.edu.tr internet adresinden öğreneceklerdir. Ayrıca adaylara posta yoluyla veya değişik iletişim araçları ile tebligat yapılmayacaktır.

Bekçilik mülakatı nasıl oluyor?

Bekçilik Sözlü Mülakat ? Adaylar evrak teslim, ön sağlık, yazılı sınav ve parkur aşamalarını geçtikten sonra başarılı olan adaylar sözlü mülakata alınıyor. Adaylara aşağıdaki aşamalara göre puanlama yapılmaktadır. Adaylara, genel kültür konularından hazırlanan soruların yazılı olduğu bir kart çektirilir.

Bekçilik mülakatları ne zaman 2021?

20 Ocak'ta gerçekleşen 2020/1. Dönem Mahalle Bekçiliği sınavı sonuçları geçtiğimiz ay belli olmuştu. Sınavda başarılı puan alan adaylar fiziki yeterlilik sınavına girecek. 2021 Bekçilik fiziki yeterlilik sınavının ise 29 Mart'ta başlaması bekleniyor.