Aydın Erbay kimdir?

İçindekiler:

  1. Aydın Erbay kimdir?
  2. Lescon Ayakkabı kime ait?
  3. Lescon ismi nereden gelir?
  4. Lescon spor ayakkabı nerede üretiliyor?
  5. Aydın Erbay nereli?
  6. Lescon kime satıldı?
  7. Letoon hangi ülkenin markası?
  8. Lumberjack Türk malı mı?
  9. Letoon Türk markası mı?
  10. New Balance hangi ülkeye ait?
  11. Lumberjack hangi ülkede üretiliyor?
  12. Letoon kim üretiyor?

Aydın Erbay kimdir?

Gaziantep'in Nizip ilçesinde 1980 yılında ayakkabı üretimine başlayan Aydın Erbay, yarattığı Lescon markasını bugün 60 mağazalı bir aktif spor giyim markası haline getirdi. Erbay'ın hedefi beş yılda mağaza sayısını 200'e çıkarmak ve yurtdışına açılmak.

Lescon Ayakkabı kime ait?

Lescon, Türk sermayesi ile 1980 yılında kurulmuş bir spor giyim şirketidir.

Lescon ismi nereden gelir?

Bir kızılderili hikayesinden çıkan Lescon aslında Gaziantep asıllı bir marka. Aydın Erbay'ın Gaziantep'te 'Kara Lastik' üreten fabrikalarını satarak kendi markasını kurma hayaliyle 1992 yılında İstanbul'a gelmesiyle başlayan öykü yeni mağazalar, yeni sponsorluklar ve yurtdışı atağıyla devam edecek...

Lescon spor ayakkabı nerede üretiliyor?

Kurumsal - Lescon. Gaziantep'in Nizip ilçesinde plastik enjeksiyon ayakkabı üretimi başlatıldı. Şirket merkezi faaliyetleri İSTANBUL'a taşındı.

Aydın Erbay nereli?

“Bu insanları tehlikeden korumak için kaymayan ayakkabı yapmalıyım...” O gün benzincide bu sahneye tanık olan genç adamın adı Aydın Erbay'dır... 1955 yılında Gaziantep'in Nizip ilçesinde doğmuş, 15 yaşında Bursa'ya göç ettikten sonra terzi yamağı olarak hayata atılmıştır.

Lescon kime satıldı?

ERBAY Group, Türk spor ayakkabı ve giyim markası Lescon'u dünya markası yapmak için kolları sıvadı.

Letoon hangi ülkenin markası?

Letoon 1987 yılında fason ve imalat yapmak üzere kurulan ayakkabı markasıdır. Marka 2007 yılında Aslanlar Ayakkabı San. ve Tic. Ltd. Şti tarafından satın alındı.

Lumberjack Türk malı mı?

Bünyesinde Flo, Polaris ve Kinetix gibi markaları barındıran, Türkiye'nin önde gelen ayakkabı üreticisi ve perakendecilerinden Ziylan Grup, İtalyan Lumberjack markasını satın aldı.

Letoon Türk markası mı?

Türkiye'de 1990'lı yıllarda spor ayakkabı pazarının önemli markalarından biri olan ama uzun yıllardır geri planda kalan Letoon, yeni sahibiyle sahalara dönüyor. 1987 yılında yerli bir marka olarak kurulan Letoon, 1990'lı yıllarda çok popüler olmuştu.

New Balance hangi ülkeye ait?

New Balance Athletics, Inc. (NB), bilinen kısa ismiyle New Balance Boston, Massachusetts merkezli çok uluslu bir Amerikan şirketi. 1906'da New Balance Arch Support Company ismiyle kurulan şirket, günümüzün önde gelen ayakkabı üreticilerinden bir tanesidir.

Lumberjack hangi ülkede üretiliyor?

2012 yılında bünyesine kattığı ve yenilediği Lumberjack markasının yönetimi ve Avrupa başta olmak üzere tüm hedef ülkelerde pazarlanması, Ziylan Grup tarafından İtalya'da kurulan Brand Park S.R.L. üzerinden yürütülmektedir. Ziylan Grup, dünyanın 40 ülkesine de ihracat yapmaktadır.

Letoon kim üretiyor?

Uzun yıllardır ayakkabı sektöründe üretici olarak faaliyet gösteren Cuman Aslan, 2015 yılında Letoon'un Türkiye ve dünya haklarını satın aldı. İki yıldır markayı yapılandırdıklarını söyleyen Aslan, Leto-on'u hem Türkiye'de hem dünyada büyütmeyi planlıyor.