Dilaver GÜR kaç yaşında?

İçindekiler:

  1. Dilaver GÜR kaç yaşında?
  2. Hababam Sınıfı Dilaver Gür Kimdir?
  3. Hababam Sınıfı Veysel Efendi kimdir?
  4. Kapıcı Veysel kimdir?
  5. Hababam Sınıfı kaçış planı kim çizdi?
  6. Hababam Sınıfı Veysel Efendi öldü mü?
  7. Münir özkulu kim seslendiriyor?
  8. Kapıcı Veysel Efendi öldü mü?
  9. Tulum Hayriyi kim seslendiriyor?
  10. Veysel efendiyi kim seslendiriyor?
  11. Kemal Sunal seslendiren kim?
  12. Domdom Ali nasıl öldü?
  13. Şabaniye Ölürsem kabrime kim söylüyor?
  14. Davarodaki şarkıyı kim söylüyor?
  15. Domdom Hayri ne zaman öldü?
  16. Feridun Savli neden öldü?

Dilaver GÜR kaç yaşında?

Türk sinemasının başyapıtlarından Hababam Sınıfı'nda 'Dilaver' lakabıyla oynayan 66 yaşındaki Dilaver Gür, filmle ilgili anılarını anlattı.

Hababam Sınıfı Dilaver Gür Kimdir?

hababam sınıfı serisinin üçüncü filmi olan hababam sınıfı uyanıyor * filminde kaçış planınında , okul ve çevresinin planını tahtaya çizen kişidir . hababam sınıfı'nda oynadığı dönemde yıldız teknik üniversitesi'nde inşaat mühendisliği eğitimine devam etmiş ve bu aktörlük deneyimi okulu 1 sene uzatmasına sebep olmuştur.

Hababam Sınıfı Veysel Efendi kimdir?

Hakkı Karadayı (d. 19), Türk sinema oyuncusu. 1910'da doğdu. ... Bu film gibi, serinin diğer filmleri Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, Hababam Sınıfı Uyanıyor, Hababam Sınıfı Tatilde'de de Veysel Efendi karakterini oynadı.

Kapıcı Veysel kimdir?

Veysel Efendi, okulun kapı görevlisi ve güvenlik elemanıdır. Öğrencilerin okuldan kaçması engelleme konusunda Mahmut Hoca'ya karşı sorumludur.

Hababam Sınıfı kaçış planı kim çizdi?

O krokiyi Hababam haytalarından biri çizdi desek! İşte krokinin sahibi Dilaver Gür... Hababam Sınıfı Uyanıyor filmindeki, tünel kazarak okuldan kaçma sahnesini muhakkak hepimiz hatırlarız. Kaçış planı yapılırken tahtada yer alan çizim Hababam'daki haytaların yapamayacağı kadar düzgündü.

Hababam Sınıfı Veysel Efendi öldü mü?

1910'da doğdu. Hababam Sınıfı ile oyunculuğa başladı. Bu film gibi, serinin diğer filmleri Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, Hababam Sınıfı Uyanıyor, Hababam Sınıfı Tatilde'de de Veysel Efendi karakterini. 1996'da İstanbul'da hayatını yitirdi.

Münir özkulu kim seslendiriyor?

Usta oyuncuyu seslendiren isim de Mümtaz Ener olmuştu.

Kapıcı Veysel Efendi öldü mü?

1910'da doğdu. Hababam Sınıfı ile oyunculuğa başladı. Bu film gibi, serinin diğer filmleri Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, Hababam Sınıfı Uyanıyor, Hababam Sınıfı Tatilde'de de Veysel Efendi karakterini. 1996'da İstanbul'da hayatını yitirdi.

Tulum Hayriyi kim seslendiriyor?

Serinin ilk filminde Şener Şen'i görememiştik ancak kendisi sesiyle filmde vardı. Tulum Hayri karakterini canlandıran Cem Gürdap'ı ilk filmde Şener Şen seslendirmişti.

Veysel efendiyi kim seslendiriyor?

Veysel Efendi - Şener Şen İlk filmde Şener Şen yoktu demiştik ancak Tulum Hayri'nin yanı sıra, çok az sahnesi olmasına rağmen Veysel Efendi'yi de Şener Şen seslendirmiştir.

Kemal Sunal seslendiren kim?

“Şabaniye filminde Kemal Sunal'ın söylediği şarkıları, bir dönem sahnelere çıkarak ismini duyuran Tijen Erman seslendirmiştir.” diyen Onur Akay, Erman'la da söyleşi yaptı. Kartal Tibet'in kendisine nasıl bulduğunu açıklayan Erman, “Evet o ses bana ait.

Domdom Ali nasıl öldü?

Hababam Sınıfı'ndaki Domdom Ali karakteri ile tanındı ve bu eserin vazgeçilmez oyuncularından biri oldu. Önce bir trafik kazası geçirmiş ve kolunu kaybetmiş, birkaç yıl sonra da kalp krizi geçirerek ölmüştür.

Şabaniye Ölürsem kabrime kim söylüyor?

Kemal Sunal, Şabaniye olarak filmde dönemin en meşhur şarkısı 'Kimbilir'i ve 'Ölürsem Kabrime Gelme İstemem' isimli eserleri okuyordu. Sözleri Mehmet Duyar'a, bestesi ise Cengiz Özşeker'e ait olan 'Kimbilir' isimli şarkı, Kibariye ile bilinir ama şarkı ilk kez 'Serbülent Sultan' tarafından yorumlanmıştır.

Davarodaki şarkıyı kim söylüyor?

Kim Seslendirdi on Twitter: "Kemal Sunal'ın Davaro filminde söylediği Bu da Geçer şarkısını o filme özel olarak Vahdet Vural söylemiştir.… "

Domdom Hayri ne zaman öldü?

Feridun Şavlı (6 Ağustos 1953, Burdur - , İstanbul), Türk sinema sanatçısı.

Feridun Savli neden öldü?

Kalp krizi Feridun Şavlı/Ölüm nedeni Hababam Sınıfı'ndaki Domdom Ali karakteri ile tanındı ve bu eserin vazgeçilmez oyuncularından biri oldu. Önce bir trafik kazası geçirmiş ve kolunu kaybetmiş, birkaç yıl sonra da kalp krizi geçirerek ölmüştür.