Kadıköy Tavşantepe metro ne kadar sürüyor?

İçindekiler:

  1. Kadıköy Tavşantepe metro ne kadar sürüyor?
  2. M4 metro hattı nereye gidiyor?
  3. Pendik Kadıköy arası nasıl gidilir?
  4. M4 Metro kaç dakika?
  5. Tavşantepe metro nereye gider?
  6. Kadıköyden Kartal'a nasıl gidilir?
  7. Marmaray Kadıköy durağı var mı?

Kadıköy Tavşantepe metro ne kadar sürüyor?

Hattın hizmete girmesiyle Kadıköy- Tavşantepe arasındaki hat uzunluğu 26.2 kilometreye, istasyon sayısı 19'a ulaştı. Kadıköy-Tavşantepe arasında yolculuk süresi 38.5 dakika olacak.

M4 metro hattı nereye gidiyor?

M4 (Kadıköy - Tavşantepe) Metro Hattı, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan metro hatlarından birisidir. Anadolu Yakası'nın ilk metro hattı olma özelliğini taşır. İlk istasyonu Kadıköy, son istasyonu ise Tavşantepe olmak üzere 19 istasyonu mevcuttur ve istasyonlar tamamen yer altındadır.

Pendik Kadıköy arası nasıl gidilir?

Pendik bölgesindeki en çok ziyaret edilen yerlerden Pendik-Kadıköy Minibüsü adresine toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  1. Otobüs: 132, 132A, 16D, 251, KM10, KM13, KM26.
  2. Tren: MARMARAY.
  3. Metro: M4.
  4. Minibüs / Dolmuş: MİNİBÜS: C-50.

M4 Metro kaç dakika?

Yön: Kadıköy →Tavşantepe Duraklar: 19 Yolculuk Süresi: 39 dk Hat Özeti: Kadıköy, Ayrılık Çeşmesi, Acıbadem, Ünalan, Göztepe, Yenisahra, Kozyatağı, Bostancı, Küçükyalı, Maltepe, Huzurevi, Gülsuyu, Esenkent, Hastane - Adliye, Soğanlık, Kartal, Yakacık, Pendik, Tavşantepe M4 metro hattı (Kadıköy - Tavşantepe) arası 2 ...

Tavşantepe metro nereye gider?

Kadıköy-Tavşantepe Metro Hattı Hakkında İstanbul Anadolu yakasının ilk metrosu olan Kadıköy-Tavşantepe metrosu Kadıköy'den başlayıp E-5 karayolu güzergahında devam ederek Pendik ilçesine kadar ulaşır.

Kadıköyden Kartal'a nasıl gidilir?

Kadıköy- Kartal Arası Ulaşım Kadıköy ile Kartal arası ulaşımda tercih edebileceğiniz ulaşım seçenekleri; otobüs, metro ve minibüs hatlarıdır. Kadıköy'den Kartal'a otobüs ile gitmek isterseniz; 16 Pendik- Kadıköy, 21 Kadıköy- Kartal ve 16B Kartal Metro- Kadıköy otobüs hatlarını kullanabilirsiniz.

Marmaray Kadıköy durağı var mı?

Ayrılıkçeşmesi, Üsküdar, Sirkeci, Yenikapı ve Kazlıçeşme durakları bulunan Marmaray ile Kadıköy'e ulaşım sağlamak için; Ayrılıkçeşmesi durağında indikten sonra, metro bağlantısını kullanarak, bir durak sonra Kadıköy durağında inebilirsiniz. Marmaray durakları arası ulaşım, ortalama 4 dakika sürmektedir.