Yılanı ne kaçırır?

İçindekiler:

  1. Yılanı ne kaçırır?
  2. Bir Zamanlar Anadolu filmi nerede çekildi?
  3. Kış Uykusu filmi konusu nedir?
  4. Kış uykusu hangi platformda?
  5. Başrolünde Haluk Bilginer in oynadığı Kış Uykusu filminin Cannes Film Festivali'nde kazandığı ödülün adı nedir?
  6. Kış Uykusu filminin ödüllü yönetmeni kimdir?

Yılanı ne kaçırır?

Yılanlar genellikle keskn kokulardan hoşlanmazlar bu nedenle bulunduğu bölgelere kükürt ve kireç koymak onları bulundukları ortamdan tamamen uzaklaştıracaktır. Ayrıca yılanı uzaklaştırmak için bulunduğu bölgeye naftalin koymakta bir diğer etkili yöntemdir.

Bir Zamanlar Anadolu filmi nerede çekildi?

Başrollerini Muhammet Uzuner, Yılmaz Erdoğan ve Taner Birsel'in paylaştığı film, bir doktor ile cinayet soruşturması yürüten bir savcının 12 saatlik gerilimli hikâyesini konu almaktadır. On bir hafta süren filmin çekimleri Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde gerçekleşti.

Kış Uykusu filmi konusu nedir?

KIŞ UYKUSU FİLMİNİN KONUSU NEDİR? Aydın (Bilginer) emekli bir oyuncudur; aktörlüğü bıraktıktan sonra Orta Anadolu'da kendi halinde küçük bir otelde çalışarak günlerini geçirir. Hayatında ise iki kadın vardır: Kendisine her anlamda uzak ve soğuk olan genç karısı Nihal (Sözen) ve boşanmış olan kız kardeşi Necla (Akbağ).

Kış uykusu hangi platformda?

Kış Uykusu - Drama - beIN CONNECT.

Başrolünde Haluk Bilginer in oynadığı Kış Uykusu filminin Cannes Film Festivali'nde kazandığı ödülün adı nedir?

Bilginer, Nuri Bilge Ceylan'ın "Kış Uykusu" filminde başrol oynadı Nuri Bilge Ceylan'ın "2014 Cannes Film Festivali"nden "Altın Palmiye Ödülü" ile dönen "Kış Uykusu" filminde de başrol oynayan Bilginer, canlandırdığı "Aydın" karakteriyle sinema dünyasında büyük beğeni kazandı.

Kış Uykusu filminin ödüllü yönetmeni kimdir?

Türk sinemasının Cannes tescilli, bol ödüllü yönetmeni Nuri Bilge Ceylan'ın Bir Zamanlar Anadolu'da filminden sonra hayata geçirdiği ve Cannes'da büyük ödül Altın Palmiye'ye layık görülen son filmi olan Kış Uykusu'nun başrolünde Haluk Bilginer yer alırken kadroda kendisine Demet Akbağ, Melisa Sözen, Ayberk Pekcan, ...