Çay ağacı sabunu sivilce geçirir mı?

İçindekiler:

  1. Çay ağacı sabunu sivilce geçirir mı?
  2. Gano Excel nedir ne işe yarar?
  3. Gano Excel ürünleri nasıl kullanılır?
  4. Reishi mantarı hangi hastalıklara iyi gelir?
  5. GANO schokolade 3 in 1 ne işe yarar?

Çay ağacı sabunu sivilce geçirir mı?

Çay ağacı sabunun pek çok hastalığa ve cilt rahatsızlıklarına iyi gelir. Bunun için de mutlaka çay ağacı sabununun doğal ve saf olması gerekir. Oldukça doğal olan bu sabun sayesinde cilt lekeleri, sivilce gibi pek çok rahatsızlık kısa zamanda giderilecektir.

Gano Excel nedir ne işe yarar?

Bağışıklık sistemini güçlendirici etkisi ile genetik, bulaşıcı ve yaşlanmaya bağlı gelişebilen birçok hastalığa karşı koruyucu özelliği vardır. Kan dolaşımını düzenlemeye yardımcı olur. Böylelikle kalp krizi ve spazmı, damarlarda tıkanma, felç gibi risklerin önlenmesinde etkilidir.

Gano Excel ürünleri nasıl kullanılır?

KULLANIMI : YEMEKLERDEN YARIM SAAT ÖNCE BOL SU İLE SAĞLIKLI BİR İNSAN SABAH AKŞAM AÇ KARNINA 1 ADET , İLERİ DERECEDEKİ HASTALIKLARDA İSE MİNİMUM SABAH 2 AKŞAM 2 ADET ALMALIDIR. DOZ AŞIMINDA İSE HİÇBİR YAN ETKİSİ YOKTUR.

Reishi mantarı hangi hastalıklara iyi gelir?

Hepatit A, B ve C türlerinin tedavisinde reishi mantarı aktif olarak kullanılmaktadır. Ayrıca yüksek tansiyon ve kalp damar sorunları gibi çeşitli rahatsızlıklarda da mantarın olumlu etkileri gözlemlenmiştir.

GANO schokolade 3 in 1 ne işe yarar?

GANO SCHOKOLADE 3 in 1 (SICAK ÇİKOLATA) Kaliteli kakaodan, süstüz kremadan ve yağı alınmış sütten formüle edilmiş besleyici ve enerji verici bir içecektir. Tüm yaş gruplarına uydundur. En önemli özelliği kilo dengesini sağlamasıdır. ... Kilo kontrolu için ideal bir içecektir.