Nesrin Cavadzade Yasak Elma ya ne zaman gelecek?

İçindekiler:

  1. Nesrin Cavadzade Yasak Elma ya ne zaman gelecek?
  2. Nesrin Cavadzade kiminle kavga etti?
  3. Nesrin Cavadzade neden seti terk etti?
  4. Nesrin Cavadzade kimdir vikipedi?

Nesrin Cavadzade Yasak Elma ya ne zaman gelecek?

Pazartesi günleri izleyiciyle buluşan ve başladığı günden beri büyük beğeni toplayan “Yasak Elma” dizisi, kadrosuna sürpriz bir isim daha katıyor. Güzel oyuncu Nesrin Cavadzade, 6 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00'de yayınlanacak olan 44. bölümden itibaren dizide “Şahika” karakterine hayat verecek.

Nesrin Cavadzade kiminle kavga etti?

Rol aldığı “Yasak Elma” dizisinde sette kavga ettiği için ayrıldığı iddia edilen Nesrin Cavadzade, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Dizideki rol arkadaşı Eda Ece ve yönetmen Neslihan Yeşilyurt'la gerginlik yaşadığı konuşulan ünlü oyuncu konuyla ilgili soruları yanıtsız bıraktı.

Nesrin Cavadzade neden seti terk etti?

Yeşilyurt yakın arkadaşı Eda Ece'yi arayarak durumu bildirdi. ... Ancak çekim uzayınca oldukça üşüyen Nesrin Cavadzade "İşi bitirip öyle sohbet etseydiniz" diyince Neslihan Yeşilyurt ile gerginlik yaşandı. Bunun üzerine sinirlenen Nesrin Cavadzade seti terk etti ve telefonlarını kapattı.

Nesrin Cavadzade kimdir vikipedi?

Nesrin Cavadzade (d. 30 Temmuz 1982, Bakü), Azerbaycan asıllı Türk dizi ve sinema oyuncusu. ... Bu filmdeki rolüyle Erzurum, Bursa ve Ankara Film Festivalleri'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödüllerine layık görüldü.