Girne Amerikan Üniversitesi hangi ilde?

İçindekiler:

  1. Girne Amerikan Üniversitesi hangi ilde?
  2. Girne Amerikan Üniversitesi ücretleri ne kadar?
  3. Girne Amerikan Üniversitesi KYK yurdu var mi?
  4. Girne Amerikan Üniversitesi Özel Üniversite mi?
  5. Girne Üniversitesi Tıp kaç TL?
  6. Girne Üniversitesi paralı mı?

Girne Amerikan Üniversitesi hangi ilde?

Girne Amerikan Üniversitesi (kısaca GAÜ), 1985'te Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde kurulmuş olan ilk özel üniversitedir. Üniversite kampüsü Girne kentindedir. 31. yıl kutlamalarına başlayan üniversite bünyesinde bulunan fakülte ve yüksekokullar şunlardır: İşletme & Ekonomi Fakültesi.

Girne Amerikan Üniversitesi ücretleri ne kadar?

2021-2022 eğitim ve öğretim yılında öğrenim ücreti: Zorunlu İngilizce Hazırlık sınıfı, İşletme Fakültesi, İletişim Fakültesi, Siyasal Bilimler Fakültesi, Uygulamalı Sosyal Bilimler Yüksekokulu 26.000 TL; Sağlık Bilimleri Fakültesi, Havacılık Yüksekokulu, Spor Bilimleri Fakültesi 27.000 TL; Mühendislik Fakültesi, ...

Girne Amerikan Üniversitesi KYK yurdu var mi?

KYK Yurt'larının dışında, 6.000 TL'den başlayan yurt seçeneklerimiz ile beraber öğrencileri ve velileri maddi açıdan zorlamayacak yurt ve konaklama imkanlarını sağlamış olduk. KKTC bir öğrenci adası.

Girne Amerikan Üniversitesi Özel Üniversite mi?

Girne Üniversitesi, 2013 yılında KKTC Milli Eğitim Bakanlığı'nın 17/1986 sayılı Milli Eğitim Yasası'na bağlı olarak Bakanlar Kurulu onayı ile Girne'de kurulmuştur....
Girne Üniversitesi
University of Kyrenia
Kuruluş2013
TürVakıf
Eğitim dil(ler)iİngilizce ve Türkçe
4 satır daha

Girne Üniversitesi Tıp kaç TL?

Tıp Fakültesi yıllık eğitim ücreti 83,000 TL'dir. Diş Hekimliği Fakültesi yıllık eğitim ücreti 71,500 TL'dir. Hemşirelik Programı ve Meslek Yüksekokulu Programları yıllık eğitim ücreti 35,400 TL'dir.

Girne Üniversitesi paralı mı?

Girne Üniversitesi'nde tüm hizmetler (Pilotaj Uçuş Eğitim Ücreti hariç) Türk Lirasıdır. Burssuz programların yıllık eğitim ücreti; Pilotaj Programı, Uçak Mühendisliği Programı, Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Hemşirelik programı ve Meslek Yüksekokulları hariç, 37,400 TL'dir.