Antakya Müze Otel açıldı mı?

İçindekiler:

  1. Antakya Müze Otel açıldı mı?
  2. Antakya Müze Otel kaç yıldız?
  3. Hatay Müze Otel kimin?
  4. Hatay Müze otel ne zaman açıldı?
  5. Antakya Müze otel ne zaman yapıldı?
  6. Müze Otel kaç odalı?
  7. Antakya Müzesi ne zaman açık?
  8. Hatay Arkeoloji Müzesi Müzekart geçerli mi?
  9. Antakya Müze Otel mimarı kim?
  10. Museum Hotel kaç yıldızlı?
  11. Ömer Tosun kimdir?
  12. Antakya Arkeoloji Müzesi hafta sonu açık mı?
  13. Antakya Arkeoloji Müzesi nasıl bir özelliğe sahip?
  14. Museum Hotel Kapadokya kaç oda?
  15. Indigo sahibi kim?
  16. Ömer Tosun Nöroloji hangi hastanede?

Antakya Müze Otel açıldı mı?

10 yılo önce inşaatına başlanan The Museum Otel Antakya'nın nisan 2019'da açılması planlanıyor. 25 dönümlük arazi üzerinde hayata geçirilen otel 35 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor. 10 yıl önce Necmi Asfuroğlu tarafından inşaatına başlanan The Museum Otel Nisan ayında hizmete açılacak.

Antakya Müze Otel kaç yıldız?

Hilton Antakya Müze Otel, bir yıl içinde misafirlerine kapılarını açacak! Bölgenin barış dolu günlerinde Hatay'ın 5 yıldızlı bir otele sahip olması için kollarını sıvayan Antakyalı işadamı Necmi Afsuroğlu, aynı zamanda Türkiye'de örneği olmayan bir müze oteli de kente kazandırmış oluyor.

Hatay Müze Otel kimin?

Birincisi Antakya'nın göbeğinde yükselen, projesini mimar Emre Arolat'ın üstlendiği dünyanın ikinci Müze Oteli. Antakyalı iş insanı Necmi Asfuroğlu'nun 35 milyon dolar diye yola çıktığı ancak 100 milyon dolara mal olacak Müze Otel inanılmaz Helenistik, Bizans, 5. ve 6. yüzyıl Roma kalıntılarının üzerine yükseliyor.

Hatay Müze otel ne zaman açıldı?

Necmi Asfuroğlu Arkeoloji Müzesi, 2009 yılında, Antakya kent merkezinde yapılacak bir otel inşaatının kazıları sırasında ortaya çıkan arkeolojik kalıntıların yerinde korunarak sergilenmesi amacıyla kurulmuş, 2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı'na devredilerek ziyarete açılmıştır.

Antakya Müze otel ne zaman yapıldı?

Aralarında 1052 m2'lik dünyanın en büyük tek parça mozaiğinin ve 160 renk kullanılan imzalı Pegasus mozaiğinin de olduğu 5 kültür katmanı, toplam 13 medeniyete ait 30 bin eser Asfuroğlu Ailesi'nin 2009 yılında Antakya'da başladığı 17 bin m2'lik otel inşaatıyla ortaya çıktı. 10 yıldır Asfuroğlu Ailesi tamamıyla bu ...

Müze Otel kaç odalı?

Bu otel 200 odalıdır.

Antakya Müzesi ne zaman açık?

Hatay Arkeoloji Müzesi Ziyaret Saatleri Yaz döneminde müze 10.00 ve 17.00 saatleri arasında ziyaretçi kabul etmektedir. Kış döneminde ise müze 08:30-17:00 arasında ziyaretçi kabul etmektedir.

Hatay Arkeoloji Müzesi Müzekart geçerli mi?

Burayı müze kart ile bir sene içerisinde iki defa gezmek mümkündür. Hatay Arkeoloji müzesini haftanın her günü rahatlıkla gezebilirsiniz. Yaz döneminde müze 10.00 ve 17.00 saatleri arasında ziyaretçi kabul etmektedir. Kış döneminde ise müze 08:30-17:00 arasında ziyaretçi kabul etmektedir.

Antakya Müze Otel mimarı kim?

Asfuroğlu Ailesi'nin üstlendiği projenin mimarı da EAA Mimarlık-Emre Arolat oldu. The Museum Hotel Antakya'yı Sabiha Asfuroğlu Abbasoğlu ve arkeolog Can Okkalı ile gezdik.

Museum Hotel kaç yıldızlı?

Oteliniz kaç yıldızlı? Otelimiz yıldızlı bir otel olmayıp lüks segmentte hizmet veren Özel Kategori Belgeli bir oteldir.

Ömer Tosun kimdir?

İş hayatında 40 yılı geride bırakan Indigo Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Tosun; girişimci ruhu, idealistliği ve tükenmek bilmeyen enerjisiyle pek çok genç yönetici, profesyonel ve girişimcinin örnek alması gereken isimlerden biri… Yaptığı her işte büyük başarı kazanan, çevresindeki kişilere farklı kariyer imkanları sunan ...

Antakya Arkeoloji Müzesi hafta sonu açık mı?

Hatay Arkeoloji Müzesi Ziyaret Saatleri Hatay Arkeoloji müzesini haftanın her günü rahatlıkla gezebilirsiniz. Yaz döneminde müze 10.00 ve 17.00 saatleri arasında ziyaretçi kabul etmektedir. Kış döneminde ise müze 08:30-17:00 arasında ziyaretçi kabul etmektedir.

Antakya Arkeoloji Müzesi nasıl bir özelliğe sahip?

Hatay Arkeoloji Müzesi ya da Antakya Arkeoloji Müzesi, antik döneme ait eserlerin sergilendiği bir sanat müzesidir. ... Müzede sergilenen eserlerin çoğunluğu Antakya'nın Roma dönemine ait mozaiklerden oluşmaktadır. Bu eserlerin çoğunluğu, 1932-1939 yılları arasında yapılan kazı çalışmaları sonucu keşfedilmiştir.

Museum Hotel Kapadokya kaç oda?

Her biri özenle restore edilmiş olan toplam 30 oda ve suite'miz bulunmaktadır.

Indigo sahibi kim?

İndigo Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Tosun, kabına sığamayan bir Kapadokyalı. Tosun'un bankacı, halıcı, turizmci gibi çeşitli şapkaları var ama kişiliğinin en belirgin özelliği gerçek bir Kapadokyalı oluşu.

Ömer Tosun Nöroloji hangi hastanede?

Özel Ümit Vişnelik Hastanesi Nöroloji Uzmanı Dr. Ömer Tosun, son yılların popüler rahatsızlığı Alzheimer konusunda hasta yakınlarına önemli tavsiyelerde bulundu.