Atalay Filiz nasıl öldü?

İçindekiler:

  1. Atalay Filiz nasıl öldü?
  2. Atalay Filiz olayı nedir?
  3. Yavuz Yapıcıoğlu hangi cezaevinde?
  4. Kasımpaşa canavarı nedir?
  5. Türkiye'nin ilk seri katili kimdir?

Atalay Filiz nasıl öldü?

Filiz'in Fatma Kayıkçı'yı başını keserek öldürmek istediğini, ancak Kayıkçı'nın direnmesi üzerine Kayıkçı'yı sırt, çene, göğüs ve dizinden 11 bıçak darbesiyle öldürdüğü belirlenmiştir.

Atalay Filiz olayı nedir?

Atalay Filiz Türk katil zanlısıdır. 20 yıllarında en az üç cinayetten sorumlu tutulan Filiz için seri katil yakıştırması da yapılmıştır. Üç yıl boyunca kaçak olarak yaşamış ve 12 Haziran 2016'da İzmir'in Menderes ilçesinde yakalanmıştır.

Yavuz Yapıcıoğlu hangi cezaevinde?

Meydana gelen son cinayetlerin ardından kovuşturma kapsamında tekrar Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne gönderilen Yavuz'a, bu defa daha önce deli numarası yaparak doktor raporu aldığını beyanla, 2003 yılı Nisan ayında raporu iptal edilmiştir. Bunun üzerine Yavuz, Tekirdağ Kapalı Cezaevine sevk edilmiştir.

Kasımpaşa canavarı nedir?

Türkiye'nin İlk Seri Katili Olarak Anılan Kasımpaşa Canavarı ve Filmlere Konu Olan Hikayesi. ... 1976 yılında yaşanan bu seri katil cinayeti, Türkiye'de bir ilk olarak anılıyor. Tüm cinayetlerin Kasımpaşa semtinde geçmesinden dolayı da seri katilin adı 'Kasımpaşa Canavarı' olarak biliniyor.

Türkiye'nin ilk seri katili kimdir?

Türkiye'nin İlk Seri Katili Olarak Anılan Kasımpaşa Canavarı ve Filmlere Konu Olan Hikayesi. Favorilerinize Ekleyin. 1976 yılında yaşanan bu seri katil cinayeti, Türkiye'de bir ilk olarak anılıyor. Tüm cinayetlerin Kasımpaşa semtinde geçmesinden dolayı da seri katilin adı 'Kasımpaşa Canavarı' olarak biliniyor.