PlayStation 4 kaç modeli var?

İçindekiler:

  1. PlayStation 4 kaç modeli var?
  2. PS4 kurulumu nasıl yapılır?
  3. PS4 CUH nasıl bakılır?
  4. PS4 dinlenme moduna nasıl alınır?
  5. PS4 CUH kodu nerede yazar?
  6. PS4 Pro hangi CUH?

PlayStation 4 kaç modeli var?

Şu ana kadar ana akım olarak üretilen 3 farklı modeli bulunan PlayStation 4 için Sony, bazen Limited Edition denilen özel modeller de üretti. LE sürümü PS4'ler, genellikle çok beklenen oyunlarla birlikte sunulan özel sürümlerdi.

PS4 kurulumu nasıl yapılır?

HDMI kablosunun bir ucunu PlayStation 4'ün arka tarafındaki HDMI OUT bağlantı noktasına takın. HDMI kablosunun diğer ucunu ise görüntüleme cihazınızın HDMI girişine takın. Güç kablosunu PlayStation 4'ün arkasındaki AC IN bağlantı noktasına takın. Güç fişini dikkatli bir şekilde şebeke elektriği prizine takın.

PS4 CUH nasıl bakılır?

CUH-70xx PS4 Pro modelleri Seri numarası , 17 rakamdan oluşur ve sistem bağlantı noktalarının karşı tarafındaki üst çıkıntının altında bulunur. Bu numarayı görebilmek için sistemin arka tarafını çevirmeniz gerekir. Model numarası, CUH harflerinden ve ardından dört rakam ve bir harften oluşur.

PS4 dinlenme moduna nasıl alınır?

Aşağıdaki yöntemlerden birini kullanarak PS4™ sisteminizi dinlenme moduna alabilirsiniz.
  1. İşlev ekranından (Güç) öğesini ve ardından [Dinlenme Moduna Gir] öğesini seçin.
  2. Hızlı menüden [Güç] > [Dinlenme Moduna Gir] öğelerini seçin.
  3. Sistem bip sesi verinceye kadar güç düğmesini basılı tutun.

PS4 CUH kodu nerede yazar?

CUH-10xx, CUH-11xx ve CUH-12xx PS4 modelleri Seri numarası 17 rakamdan oluşur ve sistemin arkasında, kasanın sol alt tarafında bulunur. Model numarası, CUH harflerinden ve ardından dört rakam ve bir harften oluşur. Model numarası sistemin arkasında, kasanın alt tarafında bulunur.

PS4 Pro hangi CUH?

PlayStation 4 Pro hayatımıza gireli yaklaşık iki yıl geçti ve Sony konsolun güncellenmiş versiyonunu sessiz sedasız piyasaya sürdü. Model numarası CUH-7200 olan yeni PlayStation 4 Pro'nun, daha önce jet motoru desibel seviyelerine ulaştığı bildirilen önceki versiyondan önemli ölçüde daha sessiz olduğu söyleniyor.