Yesil gayrimenkul kimin?

İçindekiler:

  1. Yesil gayrimenkul kimin?
  2. Yeşil GYO ne durumda?
  3. YGYO ne is yapar?
  4. Yeşil yatırım Holding ne iş yapar?
  5. Yeşil yatırım Holding ne üretiyor?

Yesil gayrimenkul kimin?

2010 yılı Aralık ayında Yeşil İnşaat Yapı Düzenleme ve Pazarlama Ticaret A.Ş. ile birleştirdiği bu şirketin unvanı Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olarak değiştirilmiştir. Engin Yeşil, Türkiye'nin en köklü ayakkabı şirketlerinden Yeşil Kundura'nın da ortağı ve Yeşil Holding Yönetim Kurulu Başkanı'dır.

Yeşil GYO ne durumda?

Yeşil GYO iflas davası 9 Mayıs'a bırakıldı! İcra Hukuk Mahkemesi tahkikat duruşmasının tarihine bırakılmasına karar verildi.

YGYO ne is yapar?

Gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkule dayalı haklara, sermaye piyasası araçlarına ve sermaye piyasalarına yatırım yapmaktır.

Yeşil yatırım Holding ne iş yapar?

Şirket Profili. Şirket, altın ve diğer kıymetli madenlerde uzmanlaşarak yerli ve uluslararası borsaların yanı sıra diğer organize borsa dışı piyasalarda işlem gören sermaye piyasası araçlarından oluşan bir portföye yatırım ve bunun yönetilmesi ile uğraşmaktadır. ...

Yeşil yatırım Holding ne üretiyor?

Yesil Yatırım Holding A.Ş. Şirket, altın ve diğer kıymetli madenlerde uzmanlaşarak yerli ve uluslararası borsaların yanı sıra diğer organize borsa dışı piyasalarda işlem gören sermaye piyasası araçlarından oluşan bir portföye yatırım ve bunun yönetilmesi ile uğraşmaktadır.