Boğa burcu hangi taşı kullanmalı?

İçindekiler:

  1. Boğa burcu hangi taşı kullanmalı?
  2. Boğa burcu hangi doğal taşı?
  3. Aslan burcunun taşı nedir?
  4. Boğa burcu hangi hastalığa meyilli?
  5. Boğa burcunun rengi nedir?
  6. Terazi burcunun doğal taşı nedir?
  7. Aslan burcunun taşı hangi renk?
  8. Boğa burcu hangi hastalıkları?
  9. Boğa burcu kadını hangi rengi sever?
  10. Yay hangi taş?

Boğa burcu hangi taşı kullanmalı?

Boğa burcunun uğurlu taşları arasında zümrüt ve turkuaz yer alıyor. Zümrüt taşı boğa burçlarına huzur ve sakinlik vadederken, turkuaz ise vücudu dinç tutarak beden kuvvetini artırıyor ve negatif enerjiden kişiyi koruyor. İkizler burcunun taşları ise yeşim ve akik.

Boğa burcu hangi doğal taşı?

Toprak elementiyle güçlü bir bağı olan boğalar için doğal taşlar deyince akıllara ilk olarak yeşim taşı ve akik gelir. Mavi akik, zümrüt, turkuaz, dumanlı kuvars ve azurit de boğa burcu taşları arasındadır.

Aslan burcunun taşı nedir?

Aslan burcu doğal taş olarak burç taşları Peridot, Granat, Kehribar, Kaplan gözü, Sitrin(ürünleri görmek için tıklayın) ve Jasperdir. Uyumlu olan taşların yanı sıra, bu taşlar burcu temsil eden ve burcunuzun özelliklerini kendi isteğinizle birleştirmenize olanak sağlayan taşlardır.

Boğa burcu hangi hastalığa meyilli?

BOĞA: Boyun, tiroid, ses telleri, beyin, orta kulak sorunları yaşamaya yatkındırlar. Sıklıkla bademcikleri şişer. Kalp ritmine dikkat etmeleri gerekir. Yoga-meditasyonun yanı sıra; su teresi, brokoli, mantar, ıspanak tüketmeleri önemlidir.

Boğa burcunun rengi nedir?

Boğa Burcu: Sağduyulu, dingin, sabırlı ve uyumlu olan bu burcun rengi doğanın hakimi yeşildir. Sade ve elegan tarza sahip olan bu burç kıyafetlerinde ve aksesuarlarında yeşilin tonlarını kullanarak doğayı stillerine taşımayı sever. İkizler Burcu: Hareketli, enerjik, zeki ve becerikli olan bu burcun rengi sarıdır.

Terazi burcunun doğal taşı nedir?

Terazi burcu taşları olarak bilinen; pembe kuvars, safir, akik, akuamarin, malakit, opal gibi taşlar incelendiği zaman hepsinin ortak özelliğinin duygusal şekilde terazi burcu bireylerini daha iyi hissettirmesi şeklindedir.

Aslan burcunun taşı hangi renk?

Aslan burcunu temsil eden taş; kuvarstır. Kristal kuvars, Türkiye çapında yaygın şekilde çıkarılır. Kuvars taşının kelime anlamı, buzdur. Bununla beraber beyaz renkli bir taştır.

Boğa burcu hangi hastalıkları?

Boğa burcu Troid bezi, yutak, ses telleri, bademcikler ve kulaklarla ilgili sağlık sorunları da Boğa burcunu etkisini alıyor.Akrep burcundan gelen zıt etki ile cinsel organlar, salgı bezleri, boşaltım sistemi de hassas olabiliyor. Erkeklerde prostat, kadınlarda yumurtalık ve rahim hastalıkları görülebilir.

Boğa burcu kadını hangi rengi sever?

Boğa Burcu: Sağduyulu, dingin, sabırlı ve uyumlu olan bu burcun rengi doğanın hakimi yeşildir. Sade ve elegan tarza sahip olan bu burç kıyafetlerinde ve aksesuarlarında yeşilin tonlarını kullanarak doğayı stillerine taşımayı sever.

Yay hangi taş?

Yay burcunun sembolü sodalit taşı'dır.Ülkemizde nadir olarak bulunan sodalit konsantransyonu temsil eder.İlham veren taştır.