YTÜ dersler uzaktan mı?

İçindekiler:

  1. YTÜ dersler uzaktan mı?
  2. Ytu uzaktan eğitim mi?
  3. YTÜ online dersleri nerede yapılıyor?
  4. YTÜ yüz yüze mi?
  5. Yildiz Teknik online mi?
  6. YTÜ Online mı Yüz Yüze mi?
  7. YTÜ Yaz Okulu 2021 online mı?
  8. YTÜ yatay geçiş 2021-2022 ne zaman?
  9. Online yıldız nasıl girilir?
  10. Ytu Yaz Okulu online mı?
  11. YTÜ yatay geçiş başvuruları ne zaman 2021?
  12. Kurumlararası yatay geçiş ne zaman yapılır?
  13. Online eğitim neden daha iyi?

YTÜ dersler uzaktan mı?

- YÖK'ün ilan ettiği Yeni Koronavirüs salgınını önlemeye yönelik eğitim kararları doğrultusunda Üniversitemizde, 2019-2020 Akademik yılı Bahar Yarıyılında öğretim faaliyetleri (lisans, lisansüstü, YILDIZSEM) uzaktan eğitimle sürdürülecektir.

Ytu uzaktan eğitim mi?

Değerli öğrencilerimiz ve mensuplarımız, Yükseköğretim Kurulu tarihli basın açıklamasıyla üniversitelerde 20 Akademik Yılı Bahar Dönemi öğretim sürecinin yalnızca uzaktan eğitim, açık öğretim ve dijital öğretim imkanları ile sürdürülmesine karar verildiğini duyurmuştur.

YTÜ online dersleri nerede yapılıyor?

Ders saati gelip, öğretim üyelerimiz tarafından sanal sınıf oluşturulduğunda öğrencilerimiz https://onlinekampus2.yildiz.edu.tr veya https://onlinekampus3.yildiz.edu.tr adresine USIS/GSIS kullanıcı bilgileri ile giriş yaparak ders bağlantısına erişebilirler.

YTÜ yüz yüze mi?

2021-2022 Akademik Yılı Güz yarıyılında eğitim yüz yüze yürütülecektir. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının Uzaktan Eğitim Usul ve Esasları'na dayanarak, verilecek lisans ve lisansüstü derslerinin sayıca en fazla %40'ı çevrimiçi yöntemle yürütebilecektir.

Yildiz Teknik online mi?

Online Dersler Hakkında Tanımlama sonrasında https://online.yildiz.edu.tr adresine giriş yapabilir ve derslerinizi görüntüleyebilirsiniz.

YTÜ Online mı Yüz Yüze mi?

2021-2022 Akademik Yılı Güz yarıyılında eğitim yüz yüze yürütülecektir. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının Uzaktan Eğitim Usul ve Esasları'na dayanarak, verilecek lisans ve lisansüstü derslerinin sayıca en fazla %40'ı çevrimiçi yöntemle yürütebilecektir.

YTÜ Yaz Okulu 2021 online mı?

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Yaz Okulu Başvuruları akademik takvimde belirtilen tarihlerde online başvuru sistemi üzerinden yapılacaktır.

YTÜ yatay geçiş 2021-2022 ne zaman?

başvuru sürecimiz 14 Temmuz 2021 saat 23:59'da tamamlanacaktır. Online sistem üzerinde kayıt yaptırmış adaylara, 15 Temmuz 2021 Saat 08:30-16 Temmuz 2021 Saat 15:00 saatleri arasında, belge güncelleme, eksik bilgilerini ekleme, bilgilerinde değişiklik yapma hakkı sağlanacaktır.

Online yıldız nasıl girilir?

2021-2022 Güz döneminde gerçekleştirilecek online dersler için ders, eğitmen ve öğrenci tanımlamaları Perşeme 23:59'a kadar yapılacaktır. Tanımlama sonrasında https://online.yildiz.edu.tr adresine giriş yapabilir ve derslerinizi görüntüleyebilirsiniz.

Ytu Yaz Okulu online mı?

YTÜ Eğitim Fakültesi | Duyurular. “YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU YÖNERGESİ” nin 13. Maddesi uyarınca; ... Üniversitemizde Yaz Okulu online olarak açılacağından konuya ilişkin işlemler halen devam etmektedir.

YTÜ yatay geçiş başvuruları ne zaman 2021?

MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ Üniversitemiz 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Yatay Geçiş başvuruları 02-15 Ağustos 2021 tarihlerinde http://basvuru.yildiz.edu.tr/ adresi üzerinden online olarak alınacaktır.

Kurumlararası yatay geçiş ne zaman yapılır?

Geçiş Zamanı: Öğrenciler en erken 1. öğretim yılını tamamladıklarında yatay geçiş başvurusu yapabilir. Hazırlık ilk yıl sayılmaz, öğrencilerin not ortalamasının hesaplanabilmesi için bölümlerinde bir yılı tamamlamaları gerekir.

Online eğitim neden daha iyi?

Her bir öğrencinin kendi öğrenme hızında eğitim almasına olanak sağlar. Çağdaş, gelişmiş ve interaktif araçlarla eğitim verilir. Ders materyallerine sınırsız erişim imkânı sağlar. Geleneksel eğitim modeliyle ortaya çıkan ulaşım, beslenme vs masrafları ortadan kaldırır.