Daniel Amokachi kaç gol attı?

İçindekiler:

  1. Daniel Amokachi kaç gol attı?
  2. Amokachi ne yapıyor?
  3. Amokachi hangi takimda?
  4. Daniel Amokachi kaç yasinda?
  5. Amokachi Beşiktaş kaç gol attı?
  6. Daniel Amokachi eşi kim?
  7. Beşiktaş efsanesi kimdir?
  8. Amokachi Beşiktaşta kaç yılında oynadı?
  9. Amokachi Beşiktaşa ne zaman geldi?
  10. Amokachi ne zaman geldi?
  11. Beşiktaş'ın yabancı futbolcuları kim?
  12. Daniel Amokachi nerede?

Daniel Amokachi kaç gol attı?

Amokachi, ligde 77 maçta 19, Avrupa Kupaları'nda ve Türkiye Kupası'nda 17'şer maçta 3'er, Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık Kupaları'nda da 3 maçta 1 olmak üzere, toplam 114 resmi maçta 26 gol kaydetti.

Amokachi ne yapıyor?

Geçtiğimiz yılın Nisan ayında Vodafone Arena'nın açılışına katılan Daniel Amokachi, şu anda Finlandiya Kakkonen Grup C takımlarından JS Hercules'in teknik direktörlüğünü yapıyor.

Amokachi hangi takimda?

Daniel Amokachi Teknik Direktörlük Kariyeri Bir sene sonra, son takımı olan Nassarawa United'da teknik direktörlük görevine başladı. Sonra milli takıma geri dönen ve ayrılan yıldız isim 2016 senesinden beri Finlandiya'da JS Hercules'in başında.

Daniel Amokachi kaç yasinda?

48 yaşında (30 Aralık 1972) Daniel Amokachi/Yaş

Amokachi Beşiktaş kaç gol attı?

Beşiktaş formasını 3 yıl giydi. Ligde 77 maçta 19, Avrupa Kupaları'nda ve Türkiye Kupası'nda 17'şer maçta 3'er, Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık Kupaları'nda da 3 maçta 1 olmak üzere, toplam 14 resmi maçta 26 gol kaydetti.

Daniel Amokachi eşi kim?

Nadia Amokachie. 1995 Daniel Amokachi/Eşi

Beşiktaş efsanesi kimdir?

İşte Beşiktaş'ın efsanesinin hayatı... Süleyman Seba, 'da Sakarya'nın Hendek ilçesinde dünyaya geldi. ... 1954 yılında menisküs geçirip futbolu bırakmak zorunda kalana kadar, 8 sene Beşiktaş forması altında ter döktü ve 44 gol kaydetti. 1957 yılında Beşiktaş Jimnastik Kulübü'ne üye oldu.

Amokachi Beşiktaşta kaç yılında oynadı?

Nijerya'nın sembol futbolcularından biri olan Amokachi, 1996'da İngiltere'nin Everton takımından Beşiktaş'a transfer edildi. Beşiktaş formasını 3 yıl giydi.

Amokachi Beşiktaşa ne zaman geldi?

Maçı 3-0 kazanan Nijerya, Dünya Kupası'nın flaş takımı olurken, dünya futbolu da Daniel Amokachi ile tanıştı. Nijerya'nın sembol futbolcularından biri olan Amokachi, 1996'da İngiltere'nin Everton takımından Beşiktaş'a transfer edildi. Beşiktaş formasını 3 yıl giydi.

Amokachi ne zaman geldi?

Futbolcu Daniel Amokachi kimdir? Amokachi, 30 Aralık 1972 tarihinde Kaduna, Nijerya'da dünyaya geldi. Asıl adı Daniel Owefin Amokachi'dir. Futbola profesyonel olarak 1989 yılında 17 yaşında iken Nijerya'da Kaduna takımı olan Ranchers Bees'de başlamıştır.

Beşiktaş'ın yabancı futbolcuları kim?

Futbolcular
OyuncuÜlke
1Tibor SzalayMacaristan
2Joe Erwin KuzmanMacaristan
3Lica NunweillerRomanya
4Corneliu PopaRomanya
59 satır daha

Daniel Amokachi nerede?

Kaduna, Nijerya Daniel Amokachi/Doğum yeri