Rüyada beyaz güvercin ne demek?

İçindekiler:

  1. Rüyada beyaz güvercin ne demek?
  2. Trafikte beyaz güvercin ne demek?
  3. Rüyada beyaz güvercin uçurmak ne anlama gelir?
  4. Ankara trafikte beyaz güvercin ne demek?
  5. Radar aracı ne işe yarar?

Rüyada beyaz güvercin ne demek?

Rüyada beyaz güvercin görmek rüya sahibinin hayatında güzel şeylerin olacağı anlamına gelir. Evli insanlar için rüyada beyaz güvercin görmek hayırlı bir evladın habercisidir ve ailenin neşesinin artacağının delilidir.

Trafikte beyaz güvercin ne demek?

Almanya'nın Viersen kentinde hız sınırını aşan bir sürücü, trafik kamerasına yakalandığı anda oradan geçen bir beyaz güvercin sayesinde ceza almaktan kurtuldu. ... "Yukarıdaki gelen bir işaret" olarak tanımlanan olayda, "mesajın alındığı ve hız sınırını aşan kişinin rahat bırakılacağı" duyuruldu.

Rüyada beyaz güvercin uçurmak ne anlama gelir?

Rüyada siyah güvercin sevmek, asillik anlamına gelir. Rüyada beyaz güvercinin uçtuğunu görmek, rüyayı gören kişiye uzaktan müjdeli bir haber geleceğine işarettir. Beklediği haberin en kısa zamanda gerçek olacağına işaret eder.

Ankara trafikte beyaz güvercin ne demek?

Polis, sürücüyü de, "mesajı" alması konusunda uyardı. Emniyetten yapılan açıklamada, "Umuyoruz, koruma altına alınan bu sürücü, yukarıdan gelen işareti alır ve gelecekte daha iyi araç kullanır" denildi. Hristiyanlıkta beyaz güvercin, Kutsal Ruh ile özdeşleştirilen bir sembol olarak biliniyor...

Radar aracı ne işe yarar?

Radar, radyo dalgalarının yansıması yardımıyla uzaktaki nesneleri ve bu nesnelerin hız, kerteriz ve mesafesini tespit eden cihazdır. Radar, RAdio Detection And Ranging (radyo ile tespit etme ve menzil tayini) sözcüklerinin akronimidir. ... Radarlar çalıştığı frekans bandına göre de isimlendirilebilmektedir.