White Paper nedir Coin?

İçindekiler:

  1. White Paper nedir Coin?
  2. White Paper nedir nasıl anlaşılmalı?
  3. White Paper Release ne demek?
  4. Whitelist nedir Coin?
  5. Whitelist nedir gta?
  6. Whitelist nasıl yapılır?
  7. Server whitelist ne demek?
  8. Whitelist nasıl eklenir Minecraft?
  9. Hot Coin sahibi kimdir?
  10. Holo Coin kime ait?
  11. Holochain ne iş yapar?

White Paper nedir Coin?

Esasında sadece kripto para piyasasında gördüğümüz bir terim değil white paper. Genel anlamıyla bir şirketin veya kuruluşun ortaya attığı fikir veya proje için hazırladığı ve bu projenin teknik özellikleri hakkında yazılmış bilgilendirici bir kimlik diyebiliriz bu belge için.

White Paper nedir nasıl anlaşılmalı?

White paper; projenin çözmeyi hedeflediği sorunun ana hatlarını, bahsi geçen bu sorunun çözüm yöntemini, kullanacak ürünleri, mimarisini ve kullanıcılarla kuracağı etkileşiminin detaylarını içeren teknik bir dokümandır.

White Paper Release ne demek?

White Paper”, genellikle bir şirket veya kâr amacı gütmeyen kuruluş tarafından bir çözümün, ürünün veya hizmetin teknik özelliklerini tanıtmak veya vurgulamak için yayımlanan bilgilendirici bir belgedir.

Whitelist nedir Coin?

Bir ICO'nun ön satışında yer almak ve satın alım gerçekleştirmek isteyenlerin bulunduğu liste.

Whitelist nedir gta?

Whitelist, Türkçe karşılığı ile "Beyaz Liste", özellikle e-mail marketing alanını ilgilendiren bir terimdir. Bazı kişilere veya gruplara verilen ayrıcalıklı yetkileri kapsar. ... Beyaz Liste içinde olan internet sitelerinin dışında hiçbir web sitesine giriş gerçekleştirilemez.

Whitelist nasıl yapılır?

Tek bir mailden gelen e-posta adreslerini engellemek veya whitelist'e almak için “[email protected]” yazmalısınız. Domain'den gelen tüm mailler için aşağıdaki şekilde uygulayınız. Eğer bütün domainden gelen mailleri engellemek istiyor veya whiteliste almak istiyorsanız “*@siteadi.com” yazmanız yeterlidir.

Server whitelist ne demek?

Beyaz liste sunucunuza kimin katılabileceğini kontrol etmenize izin verir. ... When the whitelist function is enabled, only players named on the whitelist will be allowed to login to your server.

Whitelist nasıl eklenir Minecraft?

Konsola /whitelist on yazın ve listeye ekleyeceğiniz her oyuncu için /whitelist add (username) yapın.

Hot Coin sahibi kimdir?

Hot coin kurucuları kimdir? Hot coin 2 deneyimli yazılımcı tarafından kurulmuştur. Metacurrency.org sitesinin kurucular Arthur Brock ve Eric Harris-Braun Hot coini kısa sürede bir proje olrak hayata geçirmişlerdir. Hot coin halen geliştirilme aşamasında olan kripto paradır.

Holo Coin kime ait?

Dünya'nın en çok para yatırılan kripto paralarından bir tanesi olan Holo'nun kurucuları ise Arthur Brock ve Erick Harris'dir. Kurucuları tarafından yapılan açıklamaya göre ilk kez 2016 yılında bir proje olarak geliştirildi ve yaklaşık 2 sene sonra piyasaya sürülmüştür.

Holochain ne iş yapar?

Holochain her katılımcıya kendi “zincirini” veren Dağıtık Hash Tablosu (DHT) kullanan uygulamalar için veri bütünlüğü protokolüdür. Holochain, adındaki “chain” anlamının aksine bir blockchain değildir. ... Dağıtık Hash Tablosu ile bilgi paylaşımında bulunmak Torrent kullanmaya benzer.