Üniversite Açık Öğretim öğrenci belgesi nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Üniversite Açık Öğretim öğrenci belgesi nasıl alınır?
  2. Aöf istanbul kart alabilir mi?
  3. AÖF öğrencileri indirimli İstanbulkart alabilir mi?
  4. Aöf İstanbulkart alabilir mi?

Üniversite Açık Öğretim öğrenci belgesi nasıl alınır?

Fotoğraflı sınav giriş belgesinin dökümünü ise aof.anadolu.edu.tr adresinin Öğrenci Otomasyonu bölümüne T.C. kimlik numarası ve Anadolu Üniversitesi tarafından verilen şifre ile giriş yaparak kendi sayfalarından ya da AÖF Bürolarından alabiliyor.

Aöf istanbul kart alabilir mi?

Öğrenci Kart; Yüksek Öğretim Kurumu Kanunu, Çıraklık Eğitim Kanunu, Temel Eğitim Kanunları ve diğer kanunlar kapsamında eğitim gören öğrenciler ile Kur'an Kursu, Açık İlköğretim, Açık Lise ve Açık Öğretim Fakültesi öğrencilerinin alabileceği indirimli tip İstanbulkart'tır.

AÖF öğrencileri indirimli İstanbulkart alabilir mi?

Otobüs, metro, metrobüs ve diğer toplu taşıma araçlarıyla ulaşımlarını sağlayanlar için indirimli öğrenci kartları bulunuyor. ... İndirimli olarak toplu taşıma kullanmak isteyen Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri indirimden faydalanabilir.

Aöf İstanbulkart alabilir mi?

İndirimli olarak toplu taşıma kullanmak isteyen Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri indirimden faydalanabilir. Ulaşımda indirimli tarife üzerinden seyahat eden öğrencilerin bir yıl dolduktan sonra belirlenen tarihlerde öğrenci kartlarını yenilemesi isteniyor..