Saten yüz germe nasıl yapılıyor?

İçindekiler:

  1. Saten yüz germe nasıl yapılıyor?
  2. Attiva nedir?
  3. BTL cihazı nedir?
  4. Attiva terapi nedir?
  5. BTL zayıflama nedir?
  6. BTL hangi ülkenin?
  7. Hifu ameliyatsız yüz germe nedir?
  8. Hifu zararlı mı?

Saten yüz germe nasıl yapılıyor?

Saten Yüz Germe Nasıl Uygulanır ? BTL Exilis Elite cihazının ultrason dalgaları cilde uygulandığında; ses dalgalarının mekanik etkisi ve oluşturdukları ısı etkisiyle, bağ dokumuzu oluşturan kolajen sentezi uyarılır ve cildimizin esnekliğini sağlayan elastin lifleri sıkılaştırılır.

Attiva nedir?

Attiva Lift subdermal radyofrekans uygulaması yapan bir cihazdır. Benjamin Button etkisi, bu cihazla gerçekleşir. Cildin içerisine patentli özel bir sistem ile radyofrekans uygulaması yapılır ve buradaki dokular ısıtılarak uyarılır. Isının etkisi yeni kollajen oluşumunu uyardığı için dokunun yenilenmesini de sağlar.

BTL cihazı nedir?

BTLVanquishME Cihazı Nedir? BTLVanquishME cihazı uygulama alanındaki yağda seçicilik yaratan ve sadece o yağa odaklanan bir cihazdır. Yağın hacmini küçülttüğü gibi sayısal olarak da azalmasını sağlayabilmektedir. Bu etkiye ameliyatsız liposuction denilir. incelme alandaki yağın fazlalığına göre olacaktır.

Attiva terapi nedir?

AttivaD.T.I Teknolojisi, tek bir seansta, herhangi bir zaman kaybı yaşamadan ve ameliyata bağlı risklerin tehdidinde kalmadan, cildini pürüzsüzleştirmek ve kırışıklıklardan arındırmak isteyen herkese uygundur.

BTL zayıflama nedir?

BTL Vanquish ME ile Bölgesel Zayıflama Nedir? Bulunduğu alandaki yağı seçip eşit derecede azalmasını ve yok olmasını sağlayan bir zayıflama yöntemidir. Temassız Estetik, kişiye temas etmeden uygulanan ilk ve tek selektif radyofrekans cihazı BTL Vanquish ME ile yapılan zayıflama yönteminin patentli adıdır.

BTL hangi ülkenin?

BTL Türkiye Hakkında BTL 1993 yılında kurulmuş Uluslararası Medikal Cihaz Üretimi yapan bir firmadır. 2017 yılı itibarı ile 4 kıta 56 farklı ülkede 1000 den fazla çalışanı 120 den fazla Arge mühendisi ile Dünyada Fizik Tedavi, Kardiyoloji ve Medikal Estetik cihazları üretim lideri olarak bilinmektedir.

Hifu ameliyatsız yüz germe nedir?

Ultraformer yüksek şiddetli fokuslu ultrason (HIFU) teknolojisi kullanarak uygulanan ameliyatsız yüz gençleştirme işlemidir. Cildin alt katmanlarındaki dokuya ses dalgaları ileterek dokuda kolajen arttırımını sağlar.

Hifu zararlı mı?

Ultrasonla yüz germe (hifu) uygulamasında; yüz germe ameliyatındaki gibi sinir hasarı, hissizlik, hematom ve iz gibi riskler de yoktur.