Vodafone yalın internet nedir?

İçindekiler:

  1. Vodafone yalın internet nedir?
  2. Vodafone internet nakil nasıl yapılır?
  3. Yalın internet için ne gerekli?
  4. Telefon hattı olmadan internete bağlanabilir mi?

Vodafone yalın internet nedir?

Türkiye'deki internet hizmet sağlayıcıları tarafından son yıllarda verilen yalın internet hizmeti, sabit hat bağlatmaya gerek kalmadan, yani telefon aboneliği olmadan, internet erişimi bağlantısını sağlamak anlamına gelir.

Vodafone internet nakil nasıl yapılır?

08 veya 08 şeklinde olan müşteri hizmetleri numaralarından birini arayarak, nakil başvuru kaydınızı bırakabilirsiniz. Ya da kimlik kartınızla birlikte herhangi bir Vodafone mağazasına internet iptal ve nakil işlemleri için başvurabilirsiniz.

Yalın internet için ne gerekli?

Yalın internet kullanabilmek için sabit bir telefon hattına sahip olmak gerekmez. Ancak ADSL bağlantı için bir telefon hattı gerekmektedir ve internet bağlantısı bu sabit hat bağlantısı ile gerçekleşir. Bir diğer fark ise yalın internet kullanıcıları, kendilerine özel bir bant genişliğinde internet erişimi sağlar.

Telefon hattı olmadan internete bağlanabilir mi?

ADSL aboneligi ile beraber sabit telefon aboneligi zorunludur. Yalın İnternet'te ise sabit telefon aboneliği gerekli değildir. Telefon hattı ücreti olmadan, sadece Yalın İnternet Aylık Erişim Ücreti ödenerek internet paketlerinden faydalanılabilir.