Akkök Holding sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Akkök Holding sahibi kim?
  2. Alina Dinçkök kaç yaşında?
  3. Esra Dinçkök kimdir?
  4. Özlem Ataünal kimdir?
  5. Ali Dinçkök kaç yaşında?
  6. Ayşegül Dinçkök kimin kızı?
  7. Ömer Dinçkök ne iş yapar?
  8. Ahmet Cemal Dördüncü kimdir?
  9. Akmerkezi kim yaptı?
  10. Ahmet Dördüncü kaç yaşında?

Akkök Holding sahibi kim?

1971 yılında İstanbul'da doğan Raif Ali Dinçkök, 1993 yılında Boston Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olmasının ardından, Akkök Holding çatısı altındaki farklı şirketlerde çalışmaya başladı. 19 yılları arasında Ak-Al Tekstil San.

Alina Dinçkök kaç yaşında?

77 yaşında (1944) Ali Raif Dinçkök/Yaş

Esra Dinçkök kimdir?

Esra Tümen Dinçkök Esra Tümen Dinçkök 1975, Tripoli- Libya doğumlu. Öğrenimini University of London- Royal Holloway and Bedford New College'da tamamladı. Kuruluşundan bu yana CNN TÜRK'te Uluslararası Piyasalar Yorumcusu olarak görev yapan Dinçkök, 2005 yılında Ebru Baki ile birlikte “İş Yemeği”ni sunmaya başladı.

Özlem Ataünal kimdir?

İş Kadını, Sanayici Sanayici, iş kadını. Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi. 1967'de Düzce'de doğdu. 1985 yılında, Üsküdar Amerikan Lisesi'nden, 1989 yılında, Uludağ Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu.

Ali Dinçkök kaç yaşında?

109 yaşında (1912) Raif Dinçkök/Yaş

Ayşegül Dinçkök kimin kızı?

Ömer Dinçkök'ün ilk evliliğinden bir kızı var ve 1978 yılında ikinci evliğini Ayşegül Dinçkök ile yaptı. Bu eşinden de 2 kız çocuğu vardır.

Ömer Dinçkök ne iş yapar?

İş İnsanı Raif Dinçkök/Meslekleri

Ahmet Cemal Dördüncü kimdir?

Sanayici, iş adamı. Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı. 1953 yılında İstanbul'da doğdu. Çukurova Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olduktan sonra Mannheim ve Hannover Üniversitelerinde lisansüstü çalışmaları yapmıştır.

Akmerkezi kim yaptı?

Akmerkez, 1993 yılında kurulan Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. bünyesindeki alışveriş merkezidir.

Ahmet Dördüncü kaç yaşında?

Ahmet Cemal Dördüncü, 1953 yılında İstanbul doğdu ve Çukurova Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuş, sonrasında, Mannheim ve Hannover Üniversitelerinde lisansüstü çalışmalar yaptı.