0323 alan kodu neresi?

İçindekiler:

  1. 0323 alan kodu neresi?
  2. Türkiye'nin ülke kodu nedir ülkemizin kodunu bilmek günlük hayatta ne işimize yarar?
  3. +7 Nerenin telefon?
  4. Telefon numaraları nasıl başlar?
  5. 448 alan kodu neresi?
  6. Almanya Cep telefonundan nasıl aranır?
  7. Barkod olmazsa neler olur?
  8. 252 alan kodu hangi ülkenin?
  9. Almanya numarası nasıl başlar?

0323 alan kodu neresi?

0322 Adana'nın telefon kodudur. Adana iline ait telefonlar 0322 alan kodu ile başlamaktadır.

Türkiye'nin ülke kodu nedir ülkemizin kodunu bilmek günlük hayatta ne işimize yarar?

Ülkemizin kodunu bilmek günlük hayatta ne işimize yarar? Cevap: 8'dur. Bu kodu bilmek, ürün alırken yerli mallarını ayırabilmemizi sağlar.

+7 Nerenin telefon?

7 Nerenin Alan Kodu? 7, Rusya Federasyonuna ait bir alan kodudur. Ülke kısmen Doğu Avrupa'da ve kısmen Kuzey Asya'da bulunuyor.

Telefon numaraları nasıl başlar?

12 basamaktan ilk ikisi (90), Türkiye'nin uluslararası alan kodudur. Daha sonraki üç rakam, alan kodudur. Türkiye Ulusal Numaralandırma Planı'na göre bu alan kodu; numara bir sabit hatta aitse, hangi ilde bulunduğunu, aksi halde ne tür bir numara olduğunu belirtir.

448 alan kodu neresi?

0488 TELEFON ALAN KODU BATMAN İLİNE AİT.

Almanya Cep telefonundan nasıl aranır?

Diğer bir tabirle de +9 getirilmesi gerekmektedir. Yani 55 55 numaralı telefon numarasını yurt dışından aramak için yapılması gereken başına 009 (+9) getirilmesidir.

Barkod olmazsa neler olur?

Barkodlar marketlerdeki alış veriş işlemlerini hızlandırır. Eğer ürünler barkodsuz olsaydı marketlerde uzun kuyruklar oluşurdu. Uzun süre beklemek zorunda kalırdık. Market çalışanları ürünlerin fiyatlarını ezberlemek zorunda kalırdı.

252 alan kodu hangi ülkenin?

Somali kuzeydoğu Afrika'da yer alır ve Afrika'nın doğu boynuzunu meydana getirir. Afrika kıtasının en doğusunda yer alır.

Almanya numarası nasıl başlar?

Almanya ile bir iş görüşmesi yapılması halinde veya Almanya'da yaşayan bir vatandaşın aranması halinde telefonlarda +49 numarasının tuşlanması gerekmektedir. +49 Almanya'nın kullanmış olduğu uluslararası telefon kodudur. Almanya'da bir şehirden başka bir şehri arayabilmek için de telefon kodları kullanılır.