Samsung Galaxy BUDS hangi telefonlarla uyumlu?

İçindekiler:

  1. Samsung Galaxy BUDS hangi telefonlarla uyumlu?
  2. Galaxy BUDS nasıl çalışır?
  3. Galaxy BUDS Live su geçiriyor mu?
  4. Samsung BUDS kulaklık iPhone'da kullanılır mı?
  5. Samsung BUDS Pro iPhone ile uyumlu mu?

Samsung Galaxy BUDS hangi telefonlarla uyumlu?

Elbette birtakım özelliklerin yalnızca Android tarafında çalıştığını da söylemek lazım. Mesela Galaxy Buds'ın mobil uygulaması sadece Android cihazlarda kullanılabiliyor. Android 5.0 ve üzeri işletim sistemine sahip olan kullanıcılar, Galaxy Buds ile tam uyum sağlayabiliyor.

Galaxy BUDS nasıl çalışır?

Galaxy Buds kulaklıkları nasıl takabilirim?
  1. Kulaklıkları sağ ve sola çevirerek kulağınıza uyacak şekilde ayarlayın.
  2. Kulaklıkları takmaya çalıştığınız zaman, dokunmaya duyarlı sensör otomatik olarak bu işlemi algılayacaktır. Daha sonra kulaklık, kulaklığın algılandığına dair ses çıkararak sizi bilgilendirecektir.

Galaxy BUDS Live su geçiriyor mu?

Bu arada kulaklık IPX2 sertifikasına sahip. Bu sertifika, Buds Live'ın tere ve su sıçramalarına karşı dayanıklı yapıda tasarlanmış olduğunu gösteriyor. Sporda kullanabilirsiniz, ancak havuza veya duşa girmek için korumalı değil.

Samsung BUDS kulaklık iPhone'da kullanılır mı?

Yeni Galaxy S10, Galaxy S10 Plus ve Galaxy S10e birlikte piyasaya sürülen Galaxy Buds'ın kullanımı, tıpkı iPhone için Apple'ın AirPods'ında olduğu gibi, bu telefonlarla çalışacak şekilde optimize edildi; ancak, her iki kablosuz iletişim kablosu da, herhangi bir akıllı telefon ile kullanılabilir.

Samsung BUDS Pro iPhone ile uyumlu mu?

Galaxy Wearable uygulaması iOS cihazındaki sınırlamalar nedeniyle kullanılamaz. Fakat, Galaxy Buds'u bir iOS cihazına Bluetooth üzerinden bağlayabilir ve müzik dinlemek için kullanabilirsiniz.