Turkcell müşteri Temsilcisi numarası kaç?

İçindekiler:

  1. Turkcell müşteri Temsilcisi numarası kaç?
  2. Turkcell Kurumsal Çözüm Merkezi ne iş yapar?
  3. Turkcell hizmetleri neler?
  4. TC vatandaşı olan bir müşteri kaç adet faturalı hat alabilir?
  5. Çözüm Merkezi ne is yapar?
  6. Bir kişi en fazla kaç tane hat alabilir?
  7. Çözüm Merkezi ne demek?
  8. IdeaSoft ne yapar?

Turkcell müşteri Temsilcisi numarası kaç?

Müşteri Hizmetlerimize ulaşmak artık Turkcell'liler için daha da kolay. Cep telefonunuzdan 532'yi tuşlayarak Turkcell'e ulaşmak sadece 3 tuş! Diğer operatörler ve sabit hatlardan ise 05325320000'ı tuşlayarak Turkcell Müşteri Hizmetleri'ne ulaşabilirsiniz.

Turkcell Kurumsal Çözüm Merkezi ne iş yapar?

Paket, internet, dijital servisleri, erişim, Turkcell online işlemler gibi birçok sorunuzu karşılamak için var olan yetkili kurumsal satış ve destek noktalarıdır.

Turkcell hizmetleri neler?

Dijital Operatör Uygulaması - Ayarlarım
  • Kesintisiz Erişim. Yeni Nesil Veri Merkezi. Bulut (Cloud) Çözümleri. Siber Güvenlik. Yönetilen Hizmetler. Nesnelerin İnterneti (IoT) İş Uygulamaları ile e-Dönüşüm. ...
  • Giriş Yap. Yeni Hat. Fatura Sorgula & Öde. Faturalı Ek Paket Al. Faturasız Paket Yükle. TL Yükle. Bilgisayardan İnternet Yükle.

TC vatandaşı olan bir müşteri kaç adet faturalı hat alabilir?

Kaç adet yeni numara alabilirim? Bir TC kimlik numarası ile ayda sadece 2 kez Dijital operatör ve turkcell.com.tr üzerinden yeni numara alınabilir.

Çözüm Merkezi ne is yapar?

Haftanın 7 günü hizmet veren Çözüm Merkezi personeli, telefon, faks, e-mail, gezici ekip, halk günü, doğrudan başvuru gibi yollarla kendisine ulaşan binlerce başvuruyu titizlikle değerlendirip çözüme giden en kısa yolları bulmakla uzmanlaşıyor.

Bir kişi en fazla kaç tane hat alabilir?

ile sınırlandırılıyor. Yetkili bir bayiden aynı kişi adına bir ay içerisinde en fazla 4 adet faturasız hat tesis edilebiliyor.

Çözüm Merkezi ne demek?

E-ticaret Çözüm Merkezi, e-ticaret yaparken ihtiyaç duyulabilecek hizmetleri içeren bir bilgi ve başvuru platformudur. Çözüm merkezinde, alanında uzman onlarca resmi çözüm ortağı bulunmaktadır.

IdeaSoft ne yapar?

IdeaSoft, web ve mobil tabanlı yazılım çözümleri sunmayı ilke edinmiş Türkiye'nin lider e-ticaret altyapı sağlayıcısıdır.