Süper Loto sistem oyunu nedir?

İçindekiler:

  1. Süper Loto sistem oyunu nedir?
  2. Süper Loto Ne Zaman Oynanacak?
  3. Sayısal Loto sistem oynama nedir?
  4. Süper Loto büyük ikramiye ne kadar oldu?
  5. Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar oldu?
  6. Süper Loto'da 2 ye ikramiye var mı?
  7. Süper Loto'da 2 bilene para var mı?
  8. Çılgın Sayısal Loto 2 bilene kaç para veriyor?
  9. Süper loto kaç sayı Bilen Kazanır?
  10. Sistemli Oyun Nasıl Oynanır?

Süper Loto sistem oyunu nedir?

Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. ... Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler.

Süper Loto Ne Zaman Oynanacak?

-Perşembe günleri, Süper Loto, -Cuma günleri, çekiliş yok, -Cumartesi günleri, Çılgın Sayısal Loto, -Pazar günleri, Süper Loto çekilişleri düzenleniyor.

Sayısal Loto sistem oynama nedir?

Sistem oyunu; çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyun, bir kuponda 6'dan fazla rakam seçilmesiyle oluşur. Oyuncular, altıdan fazla rakam seçerek seçilen rakamlarla oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler..

Süper Loto büyük ikramiye ne kadar oldu?

Süper Loto sonuçları, Milli Piyango'nun canlı web sayfasında dün akşam açıklandı! Büyük ikramiye tekrardan devrederken, devrettiği ikramiye tutarı 13 milyon Türk Lirası.

Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar oldu?

13 Eylül Çılgın Sayısal Loto sonuçları belli oldu. Çıkan rakamlar sonucunda şimdiye kadar verilen en büyük ikramiye olan 212.285.211,50 TL sahibini buldu. 13 Eylül Çılgın Sayısal Loto'da 9, 12, 20, 25, 41, 89 ve joker numara 76 oldu. Bu rakamlar doğrultusunda bir kişi büyük ikramiyeyi kazandı.

Süper Loto'da 2 ye ikramiye var mı?

Süper Loto'da 1-60 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, 3 ve 2 sayıyı bilenler ikramiye kazanıyor.

Süper Loto'da 2 bilene para var mı?

Yenilenen Süper Loto ve Çılgın Sayısal Loto oyunlarında yeni dönemle birlikte artık 2 tutturanlara da ikramiye var. Bu akşamki Süper Loto çekilişinden itibaren 6, 5, 4 ve 3 bilenlerin yanı sıra 2 numarayı doğru tahmin edenlere de ödeme yapılacak.

Çılgın Sayısal Loto 2 bilene kaç para veriyor?

Milli Piyango'nun sayfasından alınan verilere göre çıkan numaralar: 13 43 45 70 76 86 7. 5 bilen 2 kişi 171 bin TL büyük ikramiyenin sahibi oldu. 4 bilen 187 kişi, 1.831 TL kazanırken, 3 bilen 7.092 kişi, 12O TL, 2 bilen 113.506 kişi, 11 TL kazandı.

Süper loto kaç sayı Bilen Kazanır?

Milli Piyango tarafından haftada üç kez düzenlenen Süper Loto'nun 4 Mart tarihli çekiliş sonuçları belli oldu. Süper Loto'da 1-60 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayıyı bilenler ikramiye kazanıyor.

Sistemli Oyun Nasıl Oynanır?

Sistemli kupon oynadığınızda, oynadığınız maç sayısı ve seçtiğiniz sistem dahilinde, kuponunuzda sistem alt kuponları oluşturulur. Üretilen sistem alt kuponları içinden doğru tahmin edilmiş olanlar kadar ikramiye kazanılır. Sistem kuponlarında her bir kolonun bedeli 1 TL'dir. Örneğin; Kuponunuza 4 maç eklediniz.