Sosyal sorumluluk bize ne katar?

İçindekiler:

  1. Sosyal sorumluluk bize ne katar?
  2. Turkcell sosyal sorumluluk projeleri nelerdir?
  3. Sosyal sorumluluğun işletmelere sağladığı başlıca faydalar nelerdir?
  4. Kardelenler Projesi hedef kitlesi kimler?
  5. Sponsor hat Turkcell nedir?
  6. Kardelen öğrenci ne demek?

Sosyal sorumluluk bize ne katar?

Sosyal sorumluluk, sivil toplum kuruluşlarının, kamu ve özel sektörün bir amaç etrafında toplanarak, ortak yaşama yönlenmeleridir. Kişisel çıkarların ve kar amacının dışında insanlık adına güzel şeylerin yapılması ve yapılmasına destek olmak, toplumsal faydayı gözeterek hareket etmektir.

Turkcell sosyal sorumluluk projeleri nelerdir?

Sosyal Sorumluluk Projeleri; Engelsiz eğitim programı
  • Turkcell – YGA Hayal Ortağım Atölyeleri Liderlik Eğitimi Programı
  • Engelli Kardelenler için TESYEV ile işbirliği.
  • Engel Tanımayan Akademi.

Sosyal sorumluluğun işletmelere sağladığı başlıca faydalar nelerdir?

Kurumsal sosyal sorumluluğun işletmelere/kurumlara sağladığı faydaların başında genel olarak; kurum itibarı oluşturma, markalaşma avantajı sağlama, işletme/şirket bağlılığı yaratma, sosyal kimlik kazandırma, rekabet üstünlüğü sağlama ve farklılaştırma vb. gelmektedir.

Kardelenler Projesi hedef kitlesi kimler?

Kardelenler projesinde, ailelerinin maddi yetersizliği nedeniyle öğrenimlerine devam edemeyen kız çocuklara eğitimde fırsat eşitliği sağlanması ve kızlarımızın meslek sahibi, ufku açık "birey"ler haline gelmeleri amaçlanıyor.

Sponsor hat Turkcell nedir?

Yeni bir ön ödemeli bireysel hat almak isteyen Bireysel Faturalı Turkcell müşterisi, bu kampanya sayesinde ön ödemeli yeni tesis hattının açılış anında oluşan- Yeni Tesis ve Özel İletişim – vergilerini dilerse açılış anında peşin ödemek yerine faturalı hattının faturasında 12 eşit taksitle ödeme avantajına sahip ...

Kardelen öğrenci ne demek?

2000 yılında Turkcell ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından düzenlenen bir basın toplantısıyla kamuoyuna duyurulan Kardelenler projesi, Türkiye genelinde, okuma azmi ve kararlılığı gösteren 5.000 kız öğrenciye eğitim bursu vererek başladı. ... 28.000'den fazla öğrenciye ulaşıldı.