Mersin Havaş nereden kalkıyor?

İçindekiler:

  1. Mersin Havaş nereden kalkıyor?
  2. Havaş Mersin Adana kaç TL?
  3. Havaş Mersin Adana kaç saat?
  4. Mersinden Adana havaalanina nasil gidilir?
  5. Adana Havaş nereden kalkıyor?
  6. Istanbul Havaş nereden kalkıyor?
  7. Adana Şakirpaşa Havaalanından Mersine nasıl gidilir?
  8. Adana Havaş çalışıyor mu?
  9. Adana Otogar ile Havaalanı arası nasıl gidilir?
  10. Adana Hava Alanı Mersin arası kaç km?
  11. Adana Mersin neyle gidilir?
  12. Adana Havalimanına hangi otobüs gider?
  13. Istanbulda Havaş nereden kalkıyor?

Mersin Havaş nereden kalkıyor?

Mersin Havaş Otobüsleri, Mersin şehir merkezinde Saya Park AVM (Eski Kipa AVM) ve Mersin Forum önünden kalkmaktadır.

Havaş Mersin Adana kaç TL?

Mersin'den Adana Havalimanı'na servis yolculuğu yaklaşık 120 dakika olup, trafik durumuna göre bu süre değişebilmektedir. Mersin-Adana Havaş servis ücreti şu şekildedir; Tarsus: 21,00 TL (KDV dahil) Mersin: 27,00 TL (KDV dahil)​

Havaş Mersin Adana kaç saat?

Havaş Mersin Adana Havalimanı Servis Güzergahı Havaş Mersin - Adana Havalimanı Yolculuk Süresi: Yaklaşık 120 dakika sürmekte olup, bu süre trafik yoğunluğuna göre değişebilmektedir.

Mersinden Adana havaalanina nasil gidilir?

Mersin ve Tarsus'tan Adana Havalimanı'na doğrudan bir otobüs bulunmamaktadır. Ancak, Tarsus Otobüsçüleri Kooperatifi (TOK) tarafından sağlanan otobüsler ile Adana Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne gidebilir ve buradan belediye halk otobüsleri ile Adana Havalimanı'na ulaşımınızı sağlayabilirsiniz.

Adana Havaş nereden kalkıyor?

HAVAŞ ✈ otobüs hattının ilk durağı Saya Park (Eski Kipa Avm) olup son durağı Adana Şakirpaşa Havaalanı durağıdır. HAVAŞ ✈ (Havalimani ✈), her gün çalışıyor. Ek bilgi: HAVAŞ ✈ hattında 4 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 120 dakika.

Istanbul Havaş nereden kalkıyor?

Otobüsler beyaz renkli olup, Sabiha Gökçen Havalimanı hareket noktası terminal binası gelen katı çıkışı karşısındadır. Otobüsler, Taksimden Taksim Divan oteli karşısında, Abdulhakhamit caddesinde Point Otel önünden, Kadıköy'den de rıhtım İETT durakları önünden hareket etmektedirler.

Adana Şakirpaşa Havaalanından Mersine nasıl gidilir?

Adana Havaalanı Mersin Havaş otobüsü ile ulaşım : Adana Havalimanı'ndan Mersin'e günün belirli saatlerinde Havaş otobüsleri çalışmaktadır. Havaş servisi ile Mersin'e düşük bir bütçe ile, yaklaşım 1 saatlik bir yolculuk yaparak ekonomik bir biçimde ulaşabilirsiniz.

Adana Havaş çalışıyor mu?

HAVAŞ, Adana Havalimanı'na inen Türk Hava Yolları, OnurAir, SunEkspress, Pegasus ve Anadolujet uçuşları için servis düzenlenmektedir. Havaş Otobüsleri Adana Havalimanı İç Hatlar Gelen Yolcu Solunu Çıkışındaki Otoparkta sizlere hizmet için 7/24 beklemektedir.

Adana Otogar ile Havaalanı arası nasıl gidilir?

Otogar/Adana Havalimanı Ulaşım Otogardan havaalanına taksi ve halk otobüsleri ile gidebilirsiniz. Otogardan havaalanına taksi ile ulaşımın ücreti 20₺ civarındadır. Adana otogarından havaalanına otobüsle gitmek için 125, 132, 1 numaralı otobüslere binebilirsiniz.

Adana Hava Alanı Mersin arası kaç km?

Adana Havalimanı ile Mersin şehir merkezi arası mesafe yaklaşık 65 km -70 km aralığındadır.

Adana Mersin neyle gidilir?

Adana tren garına giderek Adana ve Mersin arası sefer yapan trenlere dilediğiniz saatte bilet alarak gidebilirsiniz. Demiryolu ile hızlı tren seçeneği bulunan Adana ile Mersin şehrine gitmek oldukça ucuz bir fiyata sahiptir. Rahat ve konforlu bir yolculuk için demir yolu ile gidebilirsiniz.

Adana Havalimanına hangi otobüs gider?

Adana Şakirpaşa Havalimanı otobüs hizmetleri; Adana Büyükşehir Belediyesi 135, 159, 2 numaralı otobüsler ile sağlanmaktadır.

Istanbulda Havaş nereden kalkıyor?

Otobüsler beyaz renkli olup, Sabiha Gökçen Havalimanı hareket noktası terminal binası gelen katı çıkışı karşısındadır. Otobüsler, Taksimden Taksim Divan oteli karşısında, Abdulhakhamit caddesinde Point Otel önünden, Kadıköy'den de rıhtım İETT durakları önünden hareket etmektedirler.