Marsilya GS Maçı Saat Kaçta?

İçindekiler:

  1. Marsilya GS Maçı Saat Kaçta?
  2. Galatasaray Marsilya maçı kaç kaç?
  3. Galatasaray UEFA maçı kaç kaç?
  4. Marsilya Galatasaray maçı saat kaçta?
  5. Galatasaray Marsilya maçı hangi gün?

Marsilya GS Maçı Saat Kaçta?

Avrupa Ligi'ne Lazio'yu yenerek hızlı bir giriş yapan Galatasaray, Cengiz Ünder'in de formasını giydiği Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya'yı yenerek liderliğini sürdürmek istiyor. Başlama düdüğü 22.00'da çalan mücadelenin canlı anlatımını haberimizden takip edebilirsiniz.

Galatasaray Marsilya maçı kaç kaç?

İlk maçında Lazio'yu sahasında 1-0 mağlup eden temsilcimiz Galatasaray, ikinci maçında Cengiz Ünder'li Marsilya'ya konuk oldu. Mücadele golsüz beraberlikle tamamlanırken puanlar da paylaşılmış oldu.

Galatasaray UEFA maçı kaç kaç?

UEFA Avrupa Ligi Galatasaray 2-1 Randers (Maç sonucu)

Marsilya Galatasaray maçı saat kaçta?

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nin 2. haftasında E Grubu'nda bu akşam deplasmanda Fransa'nın Olimpik Marsilya takımıyla karşılaşacak. Marsilya kentindeki Veledrom Stadı'nda yapılacak maç TSİ 22.00'de başlayacak. Müsabakayı Polonya Futbol Federasyonundan hakem Pawel Raczkowski yönetecek.

Galatasaray Marsilya maçı hangi gün?

Marsilya Galatasaray maçı 30 Eylül Perşembe günü saat 22:00'de başlayacak. Müsabaka, Exxen'de canlı yayınlanacak. ise Berkan ve Taylan'ın enerjisinden faydalanacak. Fransa'da topa sahip olma ve defanstan oyun kurarken pas hatası yapılmaması kilit nokta olacak.