Hira kurt kaç yaşında?

İçindekiler:

  1. Hira kurt kaç yaşında?
  2. Demet Akalın ilk eşi kimdir?
  3. Demet Akalın'ın kızı kim?
  4. Okan Kurt kimdir vikipedi?
  5. Demet Akalın'ın kızı kime para attı?

Hira kurt kaç yaşında?

Şarkıcı Demet Akalın'ın 7 yaşındaki kızı Hira Kurt, sosyal medya platformu TikTok'ta izlediği kişiye 7 bin TL gönderdi. Kredi kartındaki ödemeleri görünce büyük şaşkınlık yaşayan Akalın "Bu nasıl bir sahtekarlık ya" diyerek isyan etti. Demet Akalın'ın 7 yaşındaki kızı Hira, TikTok'tan canlı yayın izlemeye başladı.

Demet Akalın ilk eşi kimdir?

İlk evliliğini Oğuz Kayhan ile Temmuz 2006 yılında yapan Akalın üç ay sonra boşandı. İkinci evliliğini Önder Bekensir ile tarihinde yapan Demet Akalın'ın bu evliliği de yalnızca 7 ay sürdü ve 27 Temmuz 2010 tarihinde boşandılar.

Demet Akalın'ın kızı kim?

Hira Kurt Demet Akalın/Kızları

Okan Kurt kimdir vikipedi?

Okan Kurt, 1982 yılında Mersin'de doğdu. Aslen Gaziantepli olan Okan Kurt, küçük yaşlardan beri ticaretle uğraşıyor. 5 yıl Amerika'da eğitim göre iş adamı, 2 yıl da İtalya'da yaşamıştır. Başarılı iş adamı, 2012 yılında ünlü popçu Demet Akalın ile evlendi. Çiftin 2014 yılında Hira adını verdikleri kızı dünyaya geldi.

Demet Akalın'ın kızı kime para attı?

Demet Akalın'ın kızı Hira, TikTok fenomeni 'Uzunmakarna' adıyla bilinen Özgür Balakar'ın canlı yayınına annesinin kredi kartından 7 bin TL gönderdi.