Konya izmir hızlı tren kaç TL?

İçindekiler:

  1. Konya izmir hızlı tren kaç TL?
  2. Konya izmir tren seferleri var mı?
  3. Konya izmir tren seferleri ne zaman başlayacak?
  4. Konyadan hangi illere hızlı tren var?
  5. Izmir konya tren kaç para?
  6. Izmir konya arası kaç km tren?
  7. Istanbul konya hızlı tren ücreti ne kadar?
  8. Yüksek Hızlı Tren nereden kalkıyor?
  9. Istanbulda yüksek hızlı tren nereye kadar gidiyor?

Konya izmir hızlı tren kaç TL?

Konya Mavi Treni, Konya - İzmir arası 1. mevki tren bileti fiyatı 53.00 TL' dir.

Konya izmir tren seferleri var mı?

Konya Mavi Treni Konya ile İzmir (Basmane) arasında hizmet vermektedir. Konya- İzmir arasında her gün sefer yapmakta olan trenin yataklı, yemekli ve pulman vagonları bulunmaktadır.

Konya izmir tren seferleri ne zaman başlayacak?

Covid-19 salgını nedeniyle 'de seferlerine ara verilen, tren seyahati severlerin ve gezginlerin gözdesi Doğu Ekspresi başta olmak üzere Güney, Van Gölü, Pamukkale, Ankara, Fırat, Erciyes, Ege, Göller ekspresleri ile Konya Mavi, İzmir Mavi, 4 Eylül Mavi trenleri yeniden yolcu taşımaya başlayacak.

Konyadan hangi illere hızlı tren var?

Konya-İstanbul Yüksek Hızlı Treninin durakları sırasıyla Eskişehir, Bozüyük, Bilecik, Arifiye, İzmit, Gebze, Pendik, Bostancı, Söğütlüçeşme, Bakırköy ve Halkalı olmaktadır.

Izmir konya tren kaç para?

İzmirKonya arası tren bileti pulman vagonda 53 TL; yataklı vagonda ise iki kişi için 115,5 TL iken tek kişi içinse 177,5 TL'dir.

Izmir konya arası kaç km tren?

Konyaİzmir arası Tren yolu mesafesi 694 Km olduğundan Konya mavi ekspresi ile tren yolculuğu yaklaşık, 12 saat sürmektedir, İzmir Konya tren yolculuk süresi aktarmalı veya aktarmasız oluşuna, diğer İstasyonlara Uğramalı veya ekspres seferlere, Yolcu yoğunluğuna, tren arızalarına, İzmir Konya tren seferi ...

Istanbul konya hızlı tren ücreti ne kadar?

İstanbul'dan Konya'ya gitmek için hızlı treni kullanan bir yolcu bilet parası olarak 85 lira ödeyecek. Hızlı tren yolculuğu ise yaklaşık 4 saat 20 dk sürüyor. İSTANBUL Konya hızlı tren bilet ücreti ne kadar, Konya İstanbul hızlı tren kaç saat sürüyor, kaç durak sayısı var?

Yüksek Hızlı Tren nereden kalkıyor?

İstanbul Pendik'ten kalkan tren sırasıyla Gebze, İzmit, Arifiye, Bilecik, Bozüyük, Eskişehir, Polatlı ve Sincan üzerinden Ankara'ya 4 saat 15 dakika içerisinde varmaktadır. İstanbul-Ankara Yüksek hızlı treni bazı duraklara uğramadığı için trenin varış saatinde farklılıklar oluşabilir.

Istanbulda yüksek hızlı tren nereye kadar gidiyor?

Ankara yüksek hızlı tren garı istikametinden hareket eden TCDD yüksek hızlı tren sırasıyla Eryaman, Polatlı, Eskişehir, Bozüyük, Bilecik, Arifiye, İzmit, Gebze, Pendik, Bostancı, Söğütlüçeşme, Bakırköy ve Halkalı duraklarından geçiyor. Yüksek Hızlı Tren Ankara ve İstanbul arasında 8 sefer düzenleniyor.