Adobe Flash Player kalktı mı?

İçindekiler:

  1. Adobe Flash Player kalktı mı?
  2. Flash Player ne işe yarar?
  3. Flash Player ne zaman kaldırılacak?
  4. Adobe Flash Player desteği ne zaman sona erecek?

Adobe Flash Player kalktı mı?

31 Aralık itibarıyla Flash Player'e destek vermeyi kestik. Sisteminizin güvenliğini sağlamaya yardımcı olmak için, Flash Player içeriğini acilen kaldırmanızı tavsiye ediyoruz." Flash Player, 12 Ocak itibarıyla da artık video oynatmayacak.

Flash Player ne işe yarar?

Adobe Flash Player, çeşitli ekran ve tarayıcılarda içerik ve videoların görüntülenmesini sağlayan platformlar arası, tarayıcı tabanlı bir çalıştırıcıdır. Adobe Flash Player İnternet üzerinde animasyonları, reklamları, flash videoları görüntülemeyi sağlayan bir tarayıcı eklentisidir.

Flash Player ne zaman kaldırılacak?

Ürününüzün yaşam döngüsünü aramak için lütfen buraya gidin. GÜNCELLEŞTİRME Nisan 2021: Microsoft, Adobe Flash Player desteğini sona erdirdi ve herhangi bir Microsoft tarayıcısında çalışmasını devre dışı bıraktı. Adobe Flash Player bileşeni, Temmuz 2021'de Windows Update aracılığıyla kalıcı olarak kaldırılacaktır.

Adobe Flash Player desteği ne zaman sona erecek?

Adobe, Flash Player desteğini 31 Aralık 2020'de sona erdirecektir. Her bir Microsoft tarayıcısı için bu sırada neler bekleyebilirsiniz: Microsoft Edge'in (Chromium üzerine yerleşik) bir sonraki sürümünde, Flash varsayılan olarak devre dışı bırakılır.