Kredi kartı limiti ne zaman artar?

İçindekiler:

  1. Kredi kartı limiti ne zaman artar?
  2. Garanti kredi kartımın limitini nasıl yükseltebilirim?
  3. Garanti kredi kartı limit neden artmıyor?
  4. Otomatik limit artışı ne demek?

Kredi kartı limiti ne zaman artar?

Yönetmelikte, ilk defa kart sahibi olacak kişilerin “toplam kredi kartı limiti” ilk yıl aylık belgeli gelirlerinin 2 katı, takip eden yıllarda ve daha önce kredi kartı sahibi olanlar için ise 4 katı olabilecek şekilde sınırlandırılıyor. Aylık gelir tespitinin yapılması ise bankanın sorumluluğuna bırakılıyor.

Garanti kredi kartımın limitini nasıl yükseltebilirim?

Özellikler
  1. SMS ile limit artış talebinde bulunabilirsiniz.
  2. Bankamızda kayıtlı cep telefonu numaranızdan, ARTIR, İSTENİLEN LİMİT, KART SON 6 HANE , AYLIK NET GELİR bilgisini aralarında birer boşluk bırakarak 3340'a, yurt dışından talepte bulunmak için 3340 yerine 0532 752 33 40'a sms gönderebilirsiniz. (
Daha fazla öğe...

Garanti kredi kartı limit neden artmıyor?

Burada arttırmak istediğiniz limit bu sınırlar dahilinde olduğu halde artmıyorsa, kişinin kredi notunu düşük olması bunun en büyük etkenidir. Yani konumuzun özetinde kredi kartı limitinin artış olmamasının tek sebebi kişinin daha önceki bankalarla yaşamış olduğu borç probleminden kaynaklıdır.

Otomatik limit artışı ne demek?

Kredi kartı limitinizin ihtiyacınız doğrultusunda Bankamız tarafından periyodik olarak arttırılması için otomatik limit artış talimatı verebilirsiniz. Limit artışı öncesinde tarafınıza bildirim yapılacak olup, itiraz etmemeniz halinde limit artırımı gerçekleştirilecektir.