Tubitak lise yarışması ne zaman?

İçindekiler:

  1. Tubitak lise yarışması ne zaman?
  2. Tubitak 2204a nedir?
  3. Tübitak 2021 başvuru ne zaman?
  4. Tübitak Lise Başvuru nasıl yapılır?
  5. Tübitak Proje başvuruları ne zaman 2021?
  6. 4004 TÜBİTAK Nedir?

Tubitak lise yarışması ne zaman?

Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Yarışması sergisi ve ödül töreni, yarışmada Birincilik, İkincilik ve Üçüncülük ödülü kazanan proje sahiplerinin katılımıyla 24-25 Ağustos 2021 tarihleri arasında Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi'nde yapılacaktır.

Tubitak 2204a nedir?

2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nın amacı, lise öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve mevcut bilimsel çalışmalarının gelişimine katkı sağlamaktır.

Tübitak 2021 başvuru ne zaman?

Lisans öğrencilerinin STAR bursiyeri olabilmeleri için 4-15 Ekim 2021 tarihleri arasında https://ebideb.tubitak.gov.tr/giris.htm adresinden programa başvuru yapmaları gerekmektedir.

Tübitak Lise Başvuru nasıl yapılır?

Başvuru işlemi ONLINE olarak TÜBİTAK sistemi üzerinden ORTAOKUL için danışman öğretmen tarafından, LİSE için öğrenci tarafından yapılır. Proje başvurusunun bütün aşamalarında Internet Explorer ve Firefox tarayıcı programlarını kullanmanız önerilir.

Tübitak Proje başvuruları ne zaman 2021?

TÜRKİYE BİLİMSEL VE TEKNOLOJİK ARAŞTIRMA KURUMU Lisans öğrencilerinin STAR bursiyeri olabilmeleri için 4-15 Ekim 2021 tarihleri arasında https://ebideb.tubitak.gov.tr/giris.htm adresinden programa başvuru yapmaları gerekmektedir.

4004 TÜBİTAK Nedir?

4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı bilginin toplum ile buluşturulmasını ve yaygınlaştırılmasını, bilginin mümkün olduğunca görselleştirilerek, etkileşimli uygulamalarla anlaşılır bir biçimde kazandırılmasını amaçlamaktadır.